anonim_4396
| Anonim întreabă:

in clasa a 10a m-am transferat la alt liceu dar am nimerit intr-o clasa de bombardieri.
Iar cand am zis ca sunt bombardieri v-ati dat seamana si de comportamentul lor. Ma tot fac fatalau pentru ca nu vreau sa ma iau in gura cu profesorii, ma mai fac nu stiu daca am voie sa scriu aici, voi spune mai frumos ''partea intima a femei'' desi ala de ma face asa e pensat foarte exagerat, pacat ca nu pot pune o poza cum e pensat.Nu stiu ce sa ma mai fac sa nu mai fiu luat la misto, le-am dat replici chiar urate ca sunt pensati ca fetele ca poarta glezne goale, dar nu merge, fac mai rau ca poate ma iau si la bataie cand incepem scoala sad.
Eu ma gandeam sa ma fac si eu ''smecheras'' de asta doar sa nu mai fiu luat peste picior: sa ma tund ca ei (am o tentativa de ''roacer'' desi nu ascult rock) sa port haine foarte foarte stramte ori pantaloni cu tur lasat de bombardier si sa imi cumpar un Bmw vechi de 20 de ani cazan.

Răspuns Câştigător
| Anca1026 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa te apropi de un alt coleg din clasa, sau poate chiar de unul dintre cei care te iau la misto. Cu glume bune, cu zambet, cu replici inteligente si uneori cu aroganta. Daca vrei sa pari la fel ca si ei, vei doar o alta oaie din turma. Nu e pacat?

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aha, deci vrei sa te faci ca cei pe care ii judeci si cei care te judeca pe tine. Si care ar fi diferenta?

Un... oarecare?

| R4ulTripon a răspuns:

Degeaba ca tot la fel o sa fi tratat. Cel mai bine e sa bagi putin frica in ei adica atunci cand se ia unu de tine si te provoaca la bataie nu ezita, chiar daca sa zicem ca nu reusesti sa "castigi" bataia tot o sa primesti mai mult respect fata de a sta si a fi umilit. Doar ca nu ii bate tare ca sa nu iti faci probleme dupa. Cel mai bine e sa ajungi sa il imobilizezi la pamant si dupa sa pleci. Doar ca trebuie repetata treaba asta de fiecaredata