Nu-ti unple capu cu prostii daca era o prietena adevarata nu proceda asa, nnu o baga in seama si mai departe... daca isi va da seama ca a gresit isi va cere scuze! Fundita?
Deci...o numesti "prietena"?
Nu poti face nimic, baga-ti organul sexual lipsa in ea, rudele ei vii sau moarte si gata. Daca ii zice tipului ala ceva pur si simplu vorbesti cu baiatul si ii spui ca ea a mintit.
Vai
))))))
Ia te uita...asa faceam si eu cu cea mai buna prietena a mea inainte
ne certam din orice lucrusor marunt. Ne injuram,ne reprosam toate lucrurile,ne uitam una la alta parca eram spanzuratoare si altele ![]()
Dupa,ce crezi?
Ne parea rau.
Singurul meu sfat este sa va impacati, pentru ca sti cum se zice:"Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri''. Nu merita sincer sa va certati tocmai din aceasta cauza, aveti o viata mai fetelor, oricum nu o sa puteti trai asa. ![]()
Cereti-va amandoua scuze una de la alta si iesiti undeva in oras sa va plimbati ca va trece
Wow... asta da cearta
, dar nu lua in seama toate amenintarile
sunt sigura ca nu e in stare sa faca ce spune, iar daca da si tu trebuie sa ii raspunzi cu aceiasi moneda :p... deocamdata las-o sa se linisteasca, iar dupa cateva zile vei vedea ca va veni din nou la tine, iar daca nu, inseamna ca nici macar nu ti-a fost prietena.