| kawaii69 a întrebat:

Buna TPU M o mare problema am o rata si ii fac curat si ii dau de mancare zilnic, dar nu o deranjez niciodata azi dimineata era vioaie si manca dar pe la ora 15:00 a inceput asa:
a inceput sa tipe si cand am venit era cu burta in sus si nu mai putea sa se ridice nu am luat-o in serios dar sa mai intamplat de 4 ori nu poate sa mearga nu mananca decat zace si ii cate capul si eu JUR ca nu am facut nimic si uite ce s-a intamplat acum 1 sec statea jos si a inceput sa piuie fara sa faca nimic si peste 5 se sa ridicat si a cazutcryingcryingcryingcrying nu mai pot vreau sa va zic ca tot ce am sris acum am scris plangand nu cred ca aveti habar cat de mult inseamna ea pentru mine si chiar daca este mica are un loc mare in inima mea si dau si funda si vot fac orice macar o parere/presupunere si app va multumesc f. f. f. f. f. f. f. mult:*

3 răspunsuri:
| TheStranger a răspuns:

Unde tii rata? Ratelor le place sa se joace mult in apa, du-o undeva la apa si las-o sa se joace, vei vedea ca va fi mai bine.Sau poate e prea grasa si nu isi mi poate tine bine echilibrulhee hee.

| IzZabela119 a răspuns:

Saraca de eacrying ...cheama un veterinar.cea mai buna solutie. Bafta.straight face

| kawaii69 explică:

Nu pot chema un veteriinar vreau sa zic ca am incercat dar nu ingrijeste pasaricrying si pls nu va mai bateti joc