| MadyMadutza a întrebat:

Buna,TPU ma pute'ti ajuta va rog. Este o poveste lunga dar vo spun pe scurt. Pe fostul meu BFF o cheama Maria si am lasat-o pentru Ariadna care a fost tot BFF meu. Cele doua au fost colege in scoala primara. Si ele acum mau lasat pe mine pentru a fi ele BFF. Ce sa fac si cu cine sa ma impac, cum as putea sa ma impac cu una din ele. Va rog raspunsuri cat mai detaliate si fara misto. Dau funda :X + vot :*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe FOSTUL tău bff o cheamă MARIA? laughing
Şi ARIADNA e tot UN FOST bff? laughing
Îmi închipui că prietenele tale or fi androgini laughing sau travestiţi.

| Dana211 a răspuns:

Cred ca inainte sa iti faci probleme de genul acesta ar trebui sa inveti sa scrii corect si sa sa realizezi ca prenumele "Maria" este de gen feminin si masculin!

| MadyMadutza explică:

GreenPoison: Du-te si te plimba...da? am intrebat cum pot sa ma impac cu una din ele.....nam nevoie de sfaturile tale

| anonim_4396 a răspuns (pentru MadyMadutza):

Ţie ţi se pare ca ţi-am dat un sfat? Nu mă miră faptul că prietenele tale nu vor să-ţi vorbească, dacă tu nici nu ştii dacă-s fete sau băieţi. Nu vreau să mă plimb, am făcut asta mai devreme. Poate vrei tu să pui mâna pe o carte si să vezi diferenţa dintre masculin si feminin.

| MadyMadutza explică:

GreenPoison:duten piz*da matii

| Punkii17 a răspuns:

Nu stiu.....nu te mai gandi la ele si cauta'ti o alta fata! Sper sa-ti fiu de ajutor!