| brunetzyca a întrebat:

Cum as putea sa fac sa ma impac cu fostul meu iubit? La despartire el mi-a dat un msj ca: "nu m-ai vrea sa ma faca sa sufar, si ca nu ma merita". Dar nu este prima data cand mi-a trimis la despartire astfel de msj. Si l-am lasat timp de 2 saptamana sa se gand, nu i-am spus asta, si in seara asta am avut surpriza de a ma intalni cu el face-to-face.Prima data am fost singura si a vrut sa merg cu el si cu prietenul lui, stand in spate cu el, si eu am refuzat asta spunandu-i cand m-a intrebat ce fac ca" merg la prt mele sa iesim: si a doua oara, eram cu doua prietene. El era cu masina a oprit si ne-a spus sa venim cu el si cu inca un prieten cu masina sa ne plimbam cu ei. Si am mers. Eu am stat in fata. el conducea. si mi-a spus o prietena ca se uita din secunda in secunda la mine. Si eu stateam ca proasta si nu reactionam nici cum, ca nici macar nu am intrat in vorba cu el. Ce ar trebui sa fac? sa ma impac cu el? Ce as putea face daca s-ar m-ai intampla aceasta poveste? Ce sa vorbesc cu el? Ce sa ii spun? Cum sa il fac sa ma vrea inapoi?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu tot nu am inteles de ce v-ati despartit cand e evident ca inca mai exista sentimente intre voi.Renunti la o relatie numai in momentul in care esti 90% convis ca ai facut totul pentru a o salva.Incearca sa iesi doar cu el, uneori prietenii sunt in plus la genul asta de intalniri

| Crisu_7532 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu partea cu "nu mai vrea sa te faca sa suferi si nu te merita". de cele mai multe ori, baietii care spun asa ceva vor sa incheie relatia (din diverse motive) si pentru ca nu vor sa-ti spuna direct "ia-ti liber ca m-am plictisit de tine" folosesc schema cu "nu te merit".
parerea mea este ca al trebui sa-l lasi in pace pentru ca, daca iti face faze d-astea, chiar nu te merita. si sunt sigura ca ai putea gasi un baiat mai bun, care sa te trateze asa cum meriti si sa te respecte. Daca te impaci cu el, esti sigura ca peste ceva timp n-o sa vrea iar sa va despariti si n-o sa-ti spuna iar "nu te merit"? esti sigura de asta?
eu zic sa-l lasi in plata Domnului si sa-ti gasesti un baiat mai bun pentru ca tipul asta nu te respecta deoarece te cauta cand are el chef...adica, iti spune ca nu "te merita" dar apoi te invita la o plimbare cu masina.sa se hotarasca ce vrea de la tine. ori te vrea, ori nu. nu poti accepta ca el sa te vrea doar din cand in cand, atunci cand are el chef. gaseste-ti pe altul.

| Danny a răspuns:

Draga mea brunetzyca, este foarte posibil ca el sa fii auzit ceva -rau- despre tine, fie zvon, fie barfa. Sau ceva ce i s-a zis -rau- despre el, si nu mai are incredere in sine, deci a spus ca nu te merita. Eu spun sa discutati, ca banuiesc ca aveti inca aceleasi sentimente, deci nu va face niciun rau sa discutati, sa vorbiti. Cel mai bine ar fi sa-l inviti la un film cu mai multi prieteni de-ai lui sau ai tai si sa-l retii cateva secunde sa vorbiti.
Succes happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iesiti doar voi doi ca poate nu putea sa-ti spuna ce simte defata cu prietenele tale