Incearca sa ii respingi, intr-un fel toti suntem la fel dar lumea stie doar sa critice si sa rada de alti cand au cu putin mai mult decat ceilalti, mai bine ii respingi si cu timpul o sa fii deasupra lor ![]()
Degeaba asculti ce zic alti, mai bine respingi vorbele urate si asa nu o sa mai ai probleme, imi pare rau ca te critica, nu ar trebui sa faca acest lucru deoarece nu e frumos, nu as face asta in viata mea, uneori ma intreb de ce uni stiu doar sa critice dar imi dau seama ca sunt uni care critica si sunt vai de capul lor ![]()
Ignorai cat de mult poti, si daca chiar vrei *forme* poti face diferite exercitii zilnice, dar nu asta conteaza cel mai mult, conteaza sa fii tu nu sa asculti ce spun altii, mai bine te asculti pe tine insuti si asa o sa te simti mai bine, sper ca te-am facut mai fericita putin, nu imi place sa vad oameni suferind ![]()
Incerc sa ii ajut cu tot ce pot.
E greu sa invingi asemenea sentimente despre propria persoana.
Cand vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti, nu vei mai avea problema asta.
Și eu mă simt uneori așa, dar știi ce ar trebui sa faci?
Să îți traiesti viața așa cum ești tu.Esti speciala in felul tău și fii sigură că ești perfecta pentru cineva. Poate nu ai întâlnit inca acel cineva care nu te va judeca și te va iubi așa cum esti,văzând perfecțiunea in tine.
Frumusețea sta in ochii privitorului,cat despre bani, crede-ma că nu trebuie sa fi bogata, asta nu îți va aduce fericirea, ai încredere în tine și ai răbdare, vei fi bine.
Ai niste preconceptii gresite.Pentru a nu te mai simti asa trebuie doar sa le inlaturi.
In primul rand,banii parintilor nu definesc odraslele. Daca esti criticata de copilasi bogatasi,atunci sa stii ca ei nu sunt bogati, ci parintii lor si chiar daca nu pare este o mare diferenta. Vrei bani? La ce bun? Sigur nu doar banii iti vor asigura fericirea, apreciaza-ti parintii si pentru putinul pe care pot sa ti-l ofere.
In al doilea rand, viata nu consta in popularitate. Prefera cantitatea si nu calitatea.
In plus, o persoana cu un iq mare nu este neaparat sa si reuseasca in viata.
Un ultim sfat este sa te impaci cu cu cine esti.Nu te schimba pentru altii si nu ii asculta atunci cand te critica prin jigniri (accepta doar critica constructiva)
Bafta xD
Slovcehov întreabă: