| Monyyyyy a întrebat:

Mamă nu vrea să îmi facă majorat sad deși la botezul meu și a fratelui meu a făcut la restaurant f scump, fratele meu face în Mai 18 ani și nu ii face doar acasă, gen cu rudele.sad Acuma nu mai avem așa mulți bani, fratele meu nu invata, dar eu invat și mă simt cam prost ca nu am. sad Eu trebuie să îmi iau haine pe banii mei, am 15 ani și sincer mai bine as avea o carieră f bine plătită decât o petrecere care e o data și tu de fapt ești prost sad Nu știu, dar mă simt și prost vara mea o făcut majoratul, fost f scump dar mno sad Ce să fac? Ce ziceți? Ați făcut?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hello!

Nu l-am facut pentru ca nu am varsta inca dar nici nu l-as face pentru ca nu sunt fanul lucrurilor de genul.

Mai bine iti iei cativa prieteni apropiati si petreci doar cu ei... este doar parerea mea.Mie imi place linistea...

In fine. Fiecare cu parerea lui.
Mai ai pana la 18 ani. Succes!

3 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Ai 15 ani. Poate nu traiesti pana la 18.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoratul se face in primul rand la 18 ani si nu e mare branza daca nu ti-l faci. Poti in schimb sa iesi undeva cu niste prieteni apropiati, la o pizza, la un suc

| aADI a răspuns:

Eu nu vreau sa-mi fac majoratul, de ziua mea eu dau bac-ul probabil dupa bac merge o betie de fericire laughing dar cred ca tot uit ca fac 18 ani, e o zi de nastere ce vi se pare asa important? Mai bine fa-ti permisul de banii aia, eu asa fac, ca ma asteapta masina-n curte. Ma doare-n cot de majorat, prefer sa-mi vad de treaba si nu sa ma laud la altii cum ma imbat de ziua mea laughing.