anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

MI-am descoperit o pasiune,
Imi place sa scriu,imi place sa scriu sa compun,citate despre tot,dragoste,viata,prieteni.Din viata mea,ma inspir cand sunt fericita,cand vine vorba sa ii fac o declaratie iubitului meu, cand ii spun mamei de ce o iubesc, cand vad lumea asa rea in jurul meu.Am sa va arat ultimul meu citat.

Te intrebi de ce e lumea asa rea? De ce multi se dau prieteni? De ce multi te abandoneaza? De ce multi nu stiu sa pretuiasca ce au? Dee ce pun atatea intrebari? De ce nu imi place un fel de mancare?
Ei bine,suntem diferiti dar ne asemanam,suntem falsi dar si adevarati, suntem buni dar si rai, suntem N feluri de personalitati cu N feluri de fețe.Tot ce trebuie TU sa stii e ca: nu toti v-or plange cu tine,daca ai un moment mai putin bun,nu toti se v-or bucura daca esti fericita,cei pe care ii considerai prieteni ori nu ti-au fost,ori exista acel orgoliu de care toti nu stiu sa fuga,nu indraznesc sa-l inlature odata, pentru ca face rau, prea mult rau.Eu sunt un om bun,iert,gresesc,fac lucruri bune,fac primul pas insa am sa renunt, renunt pentru ca nimanui nu-i pasa, nu raspund cu aceeasi moneda. O sa imi aleg eu pritenii de care am nevoie.Nu niste prefacuti cu 2 masti in loc de una. Si spui ca Dumnezeu e acolo sus, si vede, vede tot.NU VEDE NIMIC.Cel putin cand trebuie sa vada, nu vede ca unii merita pedepsiti, sau vede si`i lasa poate se indreapta.Insa vede ca lumea e rea,si o sa faca sa dispara, mi-as dori sa se sfarseasca lumea sau cel putin jumatate din lume, asta numai pentru 1 zi,sa vada cat trebuie sa stii sa traiesti,numai cu lucruri bune,fara invidie,ura! Daca as putea,as schimba eu lumea,insa de aia exista Dumnezeu,si lucrurile nu v-or ramane asa. Autor anonim

Oamenii ar fi de treaba dacă nu ar mai avea o"mască de rezervă"! happy

Am compus o poveste despre viata la lb romana, si sincera nu ma asteptam sa ma aplaude colegii.A fost un fel de trecere din lumea asta rea, pentru ca eu asa vad si nu spuneti ca nu am dreptate pentru ca asa e.Trecerea intr-o lume mai buna, eu totusi sper.Ador literarura romana.AS VREA SA SCRIU O CARTE, credeti ca as avea sanse la 17 ani jumatete, ador lucrul asta si chiar imi doresc, mai ales acum in momentele astea cand sunt trista vreau sa scriu undeva tot ce am pe suflet.

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Orice dobitoc poate spune ce ai spus tu, e un text fără nici o noimă, nici măcar mediocru, cu o groază de erori. Dar problema e că mai ai și pretenția de a scrie o carte când ești analfabetă. Nici cu logica nu stai prea bine.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Da,un canadian de 12 ani a reusit sa scrie o carte de ce nu ai putea si tu?

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Depinde si ce fel de carte e si ce interes ar putea exista pe piata pentru ea.O poveste frumoasa in clasa sau texte scrise bine nu te fac scriitoare ineaparat, se poate si blogger.Ideea e ca atunci cand scrii trebuie sa combini bine mesajele si sa eviti oratoria.

| Kyou a răspuns:

Bineinteles ca poti scrie o carte. Fa ceea ce iti place! Nu trebuie sa te ingrijorezi imediat, o poti scrie pana si pe pc, o poti posta pe forumuri si sa vezi daca ai cititori. Mai intai scrie, apoi gandeste-te ce vei face. Stiu cum e cand esti trista si ai prea multe pe suflet iar tot ce vrei este sa te eliberezi de griji si o poti face cu usurinta scriind. Sincera sa fiu, avand in vedere ce ai scris pana acum, eu una as fi interesata sa-ti citesc cartea.