Renunta imediat la gandul la sinucidere sau la fugitul de acasa. Nu sunt acestea cai de scăpare. Sunt sigură ca părinții tăi sunt mandri de tine, însă tu nu observi sau ei nu-ti arata. Orice părinte e mândru de copilul lui, indiferent de cum se poartă acesta. Nu esti o dezamăgire, asta e sigur.
Nu stiu cati ani ai, dar dacă poți si vrei să-i faci mândri, încearcă să faci lucruri bune. De exemplu, daca esti la scoala, încearcă să înveți mai mult si sa mergi la concursuri unde să iei premii, ajuta-i în toate treburile casnice. Si cel mai bine ar fi să porti o discutie cu ei, sa le zici ca tie ti se pare că esti o dezamăgire pentru ei. Parintii te vor înțelege şi îți vor explica realitatea. Orice ar fi, renunță la gândurile alea negre. Baftă!
Gandeste-te ca daca te sinucizi sau fugi de acasa nu-ti ajuti deloc parintii si nici nu rezolvi vreo problema, ba chiar dimpotriva.Incearca sa nu-ti mai tii in tine problemele, discuta cu ei, sunt sigura ca vei afla ca nu esti o dezamagire.
Sunt parinti. Incearca sa faca bine, doar ca nu realizeaza ca fac mai mult rau.
Viata e frumoasa draga mea. Sunt oameni cu diverse boli si tot nu se gandesc la sinucidere. Lupta! Asa si tu, traiesti, ai doi ochi, doua maini, doua picioare, auzi, poti vorbi, esti sanatoasa. Incearca sa te apropii tu de parintii tu, poate nu stiu cum sa fie mai iubitori, invata-i tu.