Acorda-i timp sa se linisteasca daca o sa-i trimiti continuu mesaje disperate de impacare nu o sa rezolve nimic,lasa-l sa se linisteasca,sa fie mai bine,sa gandeasca bine la ce decizie sa ia iar tu sa nu mai fii asa de agitata totul o sa fie bine,numai fi trista incearca sa te inveselesti asta va trece curand, acorda-i putin spatiu si o sa vrea sa se impace cu tine cand nu va mai suporta sa stea la distanta de tine, sigur mai simte ceva pentru tine altfel ti-ar fi dat papuci fara alte discutii, apoi va cereti scuze reciproc pormiteti ca nimeni si nimic nu o sa mai intervina intre voi si cu timpul asta nu o sa se mai intample, se spune ca din greseli inveti.
Sper ca te-am ajutat.
Toate cele bune.
Nu te supara ca intreb dar care este motivul pentru care v-ati certat? intreb din curiozitate.
Multumesc mult! Si el a hotarat ca are nevoie de o pauza pentru ca mereu ne ceartam si certurile astea ne raneau pe amandoi.
Inteleg pai cu placere.
Tu cate raspunsuri ai sterse gogule?
268, sunt putine/
Tu?
Pe asta doar 100
.
Da chiar ce s-a intamplat cu Florentina? n-am mai dat de ea de ceva vreme cred ca de mai bine de o saptamana, intreb din curiozitate.
Cred ca e in vacanta.
Ma rog.
Daca ai fi scris si motivul despartirii, poate ai fi putut primi niste sfaturi bune si nu doar persoanele acestea fara ocupatie care iti spameaza intrebarea.Pe viitor gandeste`te ca nu putem sa ghicim motivul.Nu mai respirati degeaba.
Ar trebui sa va intalniti sa i spui ce simti... si banuiesc ca de asta are si el nevoie. incerca
De ce s-ar intoarce la tine ca sa continuati certurile? Daca are ceva in cap o sa caute o fata normala.
Poate s a despartit de tine pentru alta si dupa nu i a mers cu ea nu ti as recomanda
Nu-ti fa griji, ofera-i timp, poate in viata lui e o dezordine totala si are nevoie de putin timp singur pentru as ordona viata. Cred ca se v-a intoarce la tine, doar are nevoie de putin timp.
P.S. : Iar daca nu se intoarce, stai calma, cel potrivit e pus de-o parte si pentru tine. Sper ca esti bine, pupici. ![]()
Hei, si eu trec de foarte multe ori prin asta, si am ajuns sa ma comport exact ca el. Daca el vede ca esti prea "legata" de el o sa fie indiferent, dar daca ii arati ca poti trai si fara el, chiar daca poate nu e asa, o sa se tina el de tine, ti o spun din propria mea experienta avand o relatie de aproape 1 an jumate.
Incearca sa vorbesti cu el lucruri ce nu tin de relatie, incearca sa razi cu el, si incearca sa l faci cat mai mult sa rada.
Sper ca te am ajutat, mult succes :*