Nu. Aceasta nu este dragostea adevărată. Văd mulți copii de vârsta ta care se laudă că "am o iubită!". Dar nu, nu poți să ai o iubită la vârsta asta. E așa stupid. Mai așteaptă până pe la vreo 15-16 ani. Acum nu ești pregătit.
Și dacă îți place de fata aia, de ce nu vorbești cu ea? Du-te vorbește, împrietenește-te cu ea. Și dacă deveniți prieteni buni, peste câțiva ani puteți să fiți iubiți. Dar acum, focusează-te pe învățat și nu te mai gândi la iubire.
Adica gen... Stiam si eu chiar daca nu realizez direct ca asta nu e iubirea adevarata.
Îmi dai fundă?
Darius,daca vei pastra relatii de amicitie cu acea fata,, pana vei creste'' cine stie poate vei descopri dragostea adevarata
Poti iesi cu acea fata laun suc/ prajitura/ inghetata.
Puteti merge impreuna la scoala sau sa va faceti temele.
Dar doar atata!
Vazandu-va aproape zilnic sentimentele voastre vor din ce mai puternice si e posibil sa descoperi dragostea adevevara atunci cand vei creste!
Dragoste "adevarata" nu exista. Ceea ce oamenii numesc dragoste, nu-i nimic mai mult decat o reactie chimica care se pentrece in organismul nostru cu scopul ca sa ne faca sa ne inmultim. Te loveste puternic de la inceput, ca nici nu poti sa respiri si cu incetul se stinge pana ramane doar o buna prietenie sau...un divort.
Ca sa-ntelegi, asta nu-i ceva rau si nu-s impotriva "dragostei", insa e important sa privesti real lucrurile si sa gandesti cu capul, dar nu cu inima. Asta asa, un sfat, pe viitor )
Nu e ca iubirea nu este completa doar ca la acea varsta esti inocent si iti place de toata lumea. Este greu pentru tine sa urasti cum iti este usor sa iubesti ceea ce inseamna ca tu vei iubi azi pe cineva si maine pe altcineva. Cand vei fi mai mare vei ura mai multe lucruri decat iubesti iar cand esti MARE si iubesti ceva inseamna ca chiar iubesti. Daca vrei o relatie aceasta are nevoie de timp si in anii de scoala sunt doar relatii trecatoare ( ea pleaca la alt liceu etc... ) ceea ce inseamna ca nu vei avea destul timp sa cunosti persoana si sa stii daca o placi dupa ce o cunosti. A iubii pe cineva inseamna sa il placi indiferent de defectele lui. Daca nu-i sti defectele nu poti iubi. Cand ea se maturizeaza poate nu o sa iti mai placa de noua ea care a devenit pentru ca oamenii se schimba si e bine sa te indragostesti de o persoana adulta care nu se va mai schimba.
tinerelul întreabă: