Gandesti foarte imatur, cati ani ai? Chiar vrei ca toti sa te cunoasca drept fata care s-a sinucis pentru un motiv stupid?
Inteleg ca acum pentru tine conteaza foarte mult parerea celorlalti, dar nu ar trebui sa ai astfel de preocupari. Ceea ce faci te priveste pe tine, nu pe altii, daca lor nu le convine este fix problema lor.Ca te-a pupat, ca nu te-a pupat, ca-ti pasa, ca nu-ti pasa de X e alegerea ta nu a lor si daca ei considera ca minti atunci lasa-i sa creada ce vor.Nu vei putea niciodata sa-i faci pe toti sa te placa si nici nu merita osteneala,important e sa fii placuta prin ceea ce esti nu prin ceea ce te prefaci ca esti.
Inteleg ca tu crezi ca toti au ceva cu tine si ca esti singura care are dreptate,dar incearca sa privesti altfel lucrurile :parintii tai te cearta pentru ca e anormal sa-ti faci rau singura,orice problema are o solutie logica,taiatul /amenintarea cu sinuciderea nu sunt solutii, sunt doar fapte ce-ti ingreuneaza situatia.Tu incerci sa-ti repari problemele, dar daca apelezi la aceste ''metode'', nu faci decat sa le agravezi.
Ce asteptati mai ai de la altii daca tu iti faci rau singura?
Sunt atatia oameni care reusesc si tu vrei sa spui ca nu esti in stare?
Regandeste situatia cu atentie, niciodata nu e prea tarziu sa repari ceva.Ai timp destul sa inveti din greseli, foloseste-l, nu-l risipi
Daca vrei sa renunti la viata dintr-un motiv asa neansemnat ia o supradoza de paracetamol. Daca vrei sa scapi de simtptomele de care vei avea parte dupa ce iei doza culca-te si vei scapa de suferinta.Nu cred ca s-a sinucis vreun utilizator care a zis ca o va face, deci nu stiu de ce ai postat intrebarea daca nu esti in stare...In fine, moartea nu e o solutie. Daca ai probleme de familie mergi la un psiholog.
Nu mai baga de seama ce spun altii, ignora-i.Viata e tot ce stii, nu stii ce e dupa.Deci incearca sa traiesti pentru tine, nu pentru altii si parerea lor...batjocura lor.Gandeste-te ca doar tu existi, restul sunt doar o iluzie.
1 am trecut si eu prin asta asa ca nu o sa dau raport
2 trebuia sa ai grija ce postezi pe grupu clasei
3 nu rezolvi nimic daca te omori
4 sterge postarea si bagi si tu ceva gasesti tu o scuza
5 daca se ia cineva de tine din cauza asta zici ceva in cat sa se simta prost iti zice nici nu se uita la tine haha (tu ii zici daca e din partea unei fete) stiu da la fel a facut mama ta cand te-a adoptat!
(Daca e baiat) nu se uita la mine da macar e mai bine ca tine ca ai fost facut dintr-o caterinca si pe alocatie
Moarte nu e solutie daca din asta tu vrei sa mori atunci cand vei fi judecata pe o greseala mica dar importanta de vreo 3 firme fiecare cu cate 100 de angajati ce o sa faci o sa te tai si atunci sau o sa te impusti?!
De ce iti pasa ce spun altii? Pur si simplu le spui ca nu este treaba lor, de ce sa le dai satisfactie lor? Trebuie sa le arăți ca nu iti pasa, daca le arăți ca nu iti pasa nu vor mai continua sa faca misto, pe prost il doare indiferenta, trateaza i cu indiferența, nu ai nevoie de ei, si de ce sa te tai pe mâini? Când vei creste, o sa te angajezi, nu? Crezi ca tăieturile te vor ajuta? Inceraca sa fii mai nepăsătoare in legatura cu colegii tăi, ca nu ei te cresc sau iti dau de mâncare
Va multumesc mult! Puteti sa da-ti raport... va multumesc promit ca nu o sa ma tai!