As fi ipocrit (daca cunosti sensul acestui cuvant fara sa cauti pe google atunci poti sa mergi in club) sa spun ca in ziua de azi mai este considerat tabu ca pusti, pustoaice de 14 ani sa fie prin cluburi, a trecut acea vreme.Insa vezi tu, din pacate nu a devenit mai bine ci mai rau, pentru ca generatiile de azi sunt 90 % bureti. Tu stii cel mai bine ce vrei sa faci cu viata ta, orice ai alege se va gasi un loc si pentru tine cu siguranta.
Spune-i mamei tale ca trebuie sa inteleaga ca din cand in cand ai nevoie sa iesi cu grupul tau de prieteni, acolo unde ies si ei.
Si daca nu intelege, spune-i ca o sa te duci la psihologul scolii sa-ti dea tratament pentru ca tu te simti exclus din cercul de prieteni si ea nu-si da seama ce inseamna, dar tie iti vine sa plangi de ciuda din cauza asta.
Daca ii spui de psihologul scolii, sigur o sa poarte o discutie serioasa cu tine si pana la urma trebuie sa-ti dea voie sa iesi fiindca e normal, nu e nimic rau in a iesi sa te distrezi.
Bună, când aveam eu vârsta ta mama nu mă lasă sa ies la club într-adevăr "ieșeam cu pretextul (diseară pot dormi la o prietena). Încearcă și tu sigur o sa-ti fie de folos. Și sa vorbești cu cineva sa rămâi sa dormi la el după petrecere ca petrecerea nu tine pana la 8-9 dimineața și n-ai vrea sa ajungi acasă beat și cu miros de alchool. Sper ca te-am ajutat.
N-are rost sa fi invidios pe ce "pierd" altii.
Modul tau de viata e in formare, cu cat alegi obiceiuri mai sanatoase cu atat esti mai castigat. Ce pierd altii, tu castigi.
Depinde de persoana. Daca stii ce e bine pentru tine si ce nu atunci este ok sa mergi din cand in cand.
Din nefericire cunosc destul de multi adolescenti care fac abuz de anumite chestii si iese destul de naspa. Trebuie doar sa nu te iei dupa altii si sa-ti cunosti limitele.
Asta si sa stii cand trebuie sa pleci.
Nu, categoric nu!
Este ilegal sa intrii in club sau bar daca nu ai 18 ani, si este ilegal sa consumi alcool de asemenea.
Daca colegii tai au intrat, a fost pentru ca au facut-o pe riscul lor, la o razie a politiei, vor fii ridicati si dusi la sediul Politiei, vor fii chemati parintii si amendati, pentru ca nu si-au supravegheat copii.
Mi se par cam mici la 15-16.
Mai degraba de la 17 incolo.
Nu ai de ce sa-ti faci griji, ori te lasa mai incolo ori cand vei fi la facultate vei putea iesi cat de mult vrei.
Oricum, sa stii ca nu pierzi mare lucru. Baut si ras unii de altii cat sunt de beti ca mai apoi sa se tina unii pe altii sa vomite pe la baie.
Anonimboy111 întreabă: