anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Vreau niste pareri, poate imi fac eu scenarii aiurea nu stiu. Am un amic cu care ma inteleg si cred ca suntem ok 1 cu altul in special pentru ca avem niste pasiuni/hobbyuri mai rare comune.
El vorbeste cu o fata, insa nu e intr o relatie adica nu e fully commited, din cate am auzit inca sunt in stadiu de cunoastere etc. Insa cand a pus story cu ea cand s au vazut pe mine m-a pus la hide (nu conteaza cum am aflat) si deci strict pentru story ala (ca pusese ceva un timp inainte si si dupa ziua cu acel story si imi aparuse) si si mie si cam atat din ce stiu, pentru ca am intrebat multi prieteni sa mi dea screen si lor le aparea story fara probleme.
Care ar fi o explicatie?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ca te place si te tine roata de rezerva deoarece nu e sigur de cum o sa decurga treaba cu noua iubita. Nu se afiseaza cu noua iubita in fata ta deoarece nu vrea sa te piarda din ecuatie. In mintea lui nu sunteti amici ci reprezinti o posibila partenera. Noi nu prea tinem femei ca simple amice sa stii. Doar voi femeile aveti "fratiori", noi nu colectionam "surori". Asta daca ai vrut adevarul verde in fata fara menajamente si make-up.

| RealSoul1997 a răspuns:

încurcată treaba rău...

| Fripzy a răspuns (pentru siriusblack98):

Thats f d up