| milckey16 a întrebat:

Buna vreau sa imi iau un iphone 4 din banii mei de craciun sau de ziua mea. Dar mama nu ma lasa ca cica fa si tu ceva mai bun cu banii aia ca ai telefon cu tot ce iti trebuie ca faci poza faci tot ce trebuie cu asta pe care il ai si de ce vrei iphone? poate ca si eu imi doresc un audi sau o masina de fite. Cum sa o conving ca eu sunt minor si trebuie ea sa mi-l ridice de la posta ca vreau sa il iau de pe net. dau fundita.Si inca ceva nu vreau sa imi ziceti ceva gen, mama ta are dreptate sau nu iti lua twelu chiar il vreau.

3 răspunsuri:
| IuliaCx a răspuns:

Pai spune`i cv gen"Mama daca tu ma iubesti pe mine imi iei iPhonu`" daca nu merge, planu` "b"laughing ii spui "promit ca o sa incerc sa invat cat mai bine` si k` o sa imi fac curat in camera cateva zile" daca nu planu "c"ii spui lui taicatu sa ti`l ridice el daca nu planu "d" ii spui lui maicata ca te sinucizi daca nu ti`l ridica ea... daca nu planu "e"nu am un plan elaughing
bafta>big grin

| EuElyEla99 a răspuns:

Si eu imi doresc un i-phone...la mine este mai usor sa il am pentru ca parintii mei sunt desp si eu stau cu mama. cand ma mai duc pe la tatal meu mereu ii zis sa mi-l ia. si acumchiar o sa il am si eu tot de craciun pentru ca tatal meu a vb cu un var de-al meu si mi-l cumpara din angliabig grin, ma rog, nu conteaza. roag-o si tu frumos frumos pe mama ta sa-l ti-l ridice de la posta. ii promiti pe sufletul tau de ingeras cuminte ce esti ca o sa fi ascultatoare si o sa inveti bine si ca iti faci curat in camera si o sa vrea sunt sigura. si eu fac la fel si ii zis aceleasi cuv. pa, sper sa reusesti.

| GabiCapsunaa a răspuns:

Ia note bune la scoala, fii cuminte ajut-o, explica-i cat de mult iti doresti, si insistabig grin nu poate sa zica nu, e mamapuppy dog eyes