Pai spune`i cv gen"Mama daca tu ma iubesti pe mine imi iei iPhonu`" daca nu merge, planu` "b" ii spui "promit ca o sa incerc sa invat cat mai bine` si k` o sa imi fac curat in camera cateva zile" daca nu planu "c"ii spui lui taicatu sa ti`l ridice el daca nu planu "d" ii spui lui maicata ca te sinucizi daca nu ti`l ridica ea... daca nu planu "e"nu am un plan e
bafta>
Si eu imi doresc un i-phone...la mine este mai usor sa il am pentru ca parintii mei sunt desp si eu stau cu mama. cand ma mai duc pe la tatal meu mereu ii zis sa mi-l ia. si acumchiar o sa il am si eu tot de craciun pentru ca tatal meu a vb cu un var de-al meu si mi-l cumpara din anglia, ma rog, nu conteaza. roag-o si tu frumos frumos pe mama ta sa-l ti-l ridice de la posta. ii promiti pe sufletul tau de ingeras cuminte ce esti ca o sa fi ascultatoare si o sa inveti bine si ca iti faci curat in camera si o sa vrea sunt sigura. si eu fac la fel si ii zis aceleasi cuv. pa, sper sa reusesti.
Ia note bune la scoala, fii cuminte ajut-o, explica-i cat de mult iti doresti, si insista nu poate sa zica nu, e mama
Mariana123stoina întreabă: