,,sa nu par disperata"
STIRILE DE ULTIMA ORA! O FATA A INVITAT UN BAIAT IN ORAS, IAR ACESTA A CREZUT CA FATA ESTE DISPERATA SI A OMORAT-O!
Mama cata drama. Ce-i asa anormal frate daca-l inviti tu in oras? :/ Dar un baiat daca invita o fata in oras, nu pare disperat, nu? Adica e totul ok, nu? Asa e si la fete. Daca-l inviti, crezi ca el o sa fie : aualeu... fratioare asta e disperata dupa mine. Maine cred ca ma si *****
Deci, ca sa nu zici ca-s rau, iti dau un raspuns serios si bun. Invita-l, nu are de ce sa creada asta. Ar trebui sa aiba probleme cu capul. Pe mine daca m-ar invita o fata in oras, chiar daca nu ne cunoastem sau am vorbit foarte putin cu ea, in niciun caz nu as zice asta. :/
Spune i asa : nu ai vrea ca intr o zi sa iesim gen la un suc? mi ar face mare placere
si daca zice da, ii dai atentie spunandu i : te las pe tine sa alegi cand sa iesim, nu vreau sa te stresez
si o sa fie qt daca iti zice ca nu il stesezi si ca de abia astepta sa va vedeti
successs
Inventează un pretext, gen că ai nevoie de ajutorul lui. Și apoi îi spui de ce să nu va mai plimbați să mai vorbiți, că tot ai timp liber.
geogi întreabă: