| beea_9797 a întrebat:

Buna vreau status asemanator cu acesta Ai spus prea usor adio Prea greu mi-e asa… Ea in locul meu E atat de fericita … Are tot ce am iubit eu candva… la cat mai multe dau fundita:*:*:*

1 răspuns:
| Ingrid16V a răspuns:

De ce tot timpul ea, daca te gandesti la mine? De ce nu te intorci? Nu pot sa te uit, stii bine!

O vezi plimbandu-se cu el. Iubire acum ii jura la fel. Cu tine tot asa facea cand o aveai si te avea:X

Tu si eu pierduti intr-un vis din care nu vreau sa ma trezesc. Deoarece cred ca nu mai exista timp pentru noi.

Sa nu crezi niciodata ca daca zambesc sunt fericita. Nu te-am uitat, doar ca m-am obisnuit sa traiesc fara tine!

De-ai putea sa vii o clipa. Sa ma vezi atat as vrea. Si sa te convingi iubire. Ce-a ramas in urma ta!

Si stiu ca niciodata n-ai fi renuntat la el! Indiferent de cum era mincios sau infidel.

Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi, dar pe-atunci totul era posibil, normal, eram copii.

Ea e fata pe care ai ranit-o cand ai plecat, este singura care te-a iubit cu adevarat. Ea nu e de vina ca intre voi s-a terminat. "Sa ai grija de tine" i-a zis cand a plecat!

De n-ar fi fost ceata, ai fi vazut ca te iubeam. De n-ar fi fost frig, ai fi simtit cum tremuram. De n-ar fi fost ploaia, ai fi stiut ca plangeam. De n-ar fi fost noapte, m-ai fi vazut cum te priveamsad

Mereu cand iti va fi rau sa te gandesti la bine! Nu uita, ca ma ai de partea ta pe mine!

Inca te mai vreau langa mine, ce te-a facut sa te schimbi asa nu stiu. Cea dinainte nu mai pot sa fiu, stiu ca ai pe altcineva. Eu ti-am daruit in schimb toata dragostea.

Si eu care speram. Ca tu erai pentru mine cel mai potrivit. Acum stiu, da stiu, ca doar m-ai mintit.

:*