| Mirelusa573jiuli a întrebat:

Bună ziua, am și eu nevoie de un răspuns. Eu am 14 ani iar iubitul meu a împlinit 18 de curând, iar eu dacă fug cu el fără ca părinții mei sa știe având în vedere că ei nu sunt de acord cu chestia asta, ce poate iubitul meu sa pățească.
Fără mișto uri

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pușcărie.
Fără misto uri.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare că chiar va face pușcărie daca parintii tai anunta Politia.

https://www.tpu.ro/......r-parinti/

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai vrea să facă pușcărie?

| anonimg a răspuns:

Daca nu ar exista legi, atunci toti copii ar fugi de acasa si ar face ce vor -mai pe scurt, ar omori pe altii si/au omori si pe ei. Si daca nu ar exista o lege care sa le vina in ajutor, ei ar face mult mai mult rau decat ne-am putea imagina toti oamenii laolalta.
la 14 ani dragostea este doar fata de un ursulet de plus, nici macar fata de un animal de companie; pentru ca animalele sunt ca niste copii mici care nu stiu sa vorbeasca, si nu pot spune ce le doare; animalele au nevoie de companie continua cat timp acestea sunt in viata, ceea ce adolescentii nu le pot oferi.
Deci daca adolescentii nu pot avea grija cum trebuie de niste animale, cum am putea spune ca ei ar avea in mainile lor inimile altora?
Deci daca adolescentul ar avea un servici, ar putea sa-si plateasca singur traiul pe acest pamant si traiul copiilor lui, atunci am putea spune ca poate s aplece de acasa. Dar pentru ca nu exista asa ceva, atunci nici prin cap nu trebuie sa se gandeasca la vreo relatie. Pentru ca va suferi singur, si va face si pe celalalt sa sufere. Acesta este primul pas al inconstientei unui adolescent.
Si daca adultii nu dau un exemplu bun in relatii de felul acesta, si fac pe copii lor sa sufere in pricina certurilor si divorturilor, cum am putea spune ca un adolescent poate sa gestioneze astfel de situatii? Mai apare si gelozia, si multe alte pasiuni si sentimente diavolesti.
Nu te uita la tinerii care se tin de mana; pentru ca asa cum ii vezi ca se tin de mana acum, tot asa ii vei vedea la urma ca se vor scuipa si isi vor trimite injurii unii altora si amenintari pe toate caile si metodele cum pot ei mai bine si cu toata puterea lor, cum nici ei nu s-ar fi gandit ca ar exista in inimile lor asa reactii. Tinerii sufera din pricina lor. Dragostea tinerilor, si a multora, este atragatoare. Si pentru ca ei nu stiu sa gestioneze relatiile, tensiunile care apar, ei se manifesta cu toata rautatea lor impotriva acelora care au crezut ca i-au iubit candva.
Relatiile de felul acesta se fac in scopul casatoriei. Orice altceva este preacurvie, desfranare -va duce negresit la asa ceva, pentru ca atractia sexuala va fi imposibil de tinut in frau. Asa au fost creati oamenii, si ei trebuie sa se lase educati, sa invete educatia: adica sa intre in relatii doar in scopul casatoriei. Altfel niciodata relatia lor nu va fi binecuvantata de Dumnezeu; si la greu Dumnezeu ii va parasi pentru ca nu au vrut sa fie educati de El, traind in ascultare de Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu nu poate sa binecuvanteze imoralitatea. Pacatul este pacat, oricat ar incerca oamenii sa lege pacatul cu cele mai bune, mai curate si nevinovate sentimente si simtaminte ale lor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

N-ai minte!
Stai tu acasă la părinți și vezi-ti de școală. Cu iubitul te poți întâlni în weekend, nu trebuie să fugi cu el
Unde te crezi, in vreo telenovela turceasca?

| StoicAnalysis a răspuns:

Corupere de minori. Statul roman considera ca tu nu gandesti limpede si ca "iubitul" tau te seduce foarte usor incat sa duci o viata limitata si plina de posibile pericole.

De asta anumite lucruri se fac de la 16-18 ani. Cum ar fi condusul, locul de munca, casatoria, relatiile intime, etc. Pana la varsta minima de 16 sau 18 ani, tu din punct de vedere psihologic, nu esti dezvoltata.

| eliancodrut a răspuns:

Iubitul tau face puscarie intre 1 si 5 ani. Chiar si daca nu fugi cu el, daca faceti sex, el este pasibil de aceiasi pedeapsa. Fara misto-uri.
Citeste art. 220 din Codul penal.
Iar tu vei fi internata intr-un centru de reeducare.

| Puffs a răspuns:

Eu sper să fie castrat! De către părinții tăi! Apoi, băgat la pușcărie de către poliție!

FĂRĂ MISTOURI!

TU GÂNDEȘTI PUȚIN?!
Ai 14 ani!
Habar nu ai de lumea asta!
Poți da de MULTE SI GRAVE PROBLEME dacă fugi în lume acum, așa fără minte!

Răspunde-ți singură la aceste întrebări, și apoi vezi, tot singură dacă are rost să fugi! :

1) Ți-ai terminat studiile?
Ce studii ai la 14 ani?
Cum vrei să le termini dacă vei fugii în lume?
Dacă apare un copil, CE faci cu studiile?
Îți permit studiile pe care le ai până acum, în acest moment să întreții un copil? Dacă după ce apare un copil pe lume rămâi singură? Iubitul te abandonează?! ( Cazul multor adolescente fugite și... îndrăgostite! )
Dacă iubitul te va bate, te v maltrata sau te va vinde? Sau te va abandona, după ce se va satura de tine?! ( În viitor nu știi ce se va întâmpla! Iar acum trăiești cu fluturi în cap! )
Dacă te / vă prinde poliția? Cum te vor primii ai tăi?
Cu iubitul tău ce va fi?! Sau NU ÎȚI PASĂ?!

TE INTERESEAZĂ VIITORUL TĂU?!

RĂSPUNDE-ȚI SINGURĂ LA ACESTE ÎNTREBĂRI!