| Andrei 123 a întrebat:

am si eu o problema, sunt foarte ametit si obosit mai tot timpul, si nu stiu ce sa fac. Am de abia 14 ani si ma simt ca naiba.La 1.60 am 45 de kg si as vrea sa pun ceva pe mine dar nu ma refer la grasime, ci la muschi.Am gasit numeroase programe de antrenament acasa, cu flotari tractiuni alea alea. Dar am o problema. parca sunt o lesinatura, dupa ce fac niste amarate de flotari ma ia durerea de cap, deci nu durerea de muschi ci de cap. Ce sa fac oameni buni, ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa faci sport. Ori te inscrii la un club, ori faci acasa. In loc de haltere poti folosi niste sticle de plastic cu apa, marind progresiv greutatea. De exemplu, daca la inceput folosesti sticle pline de apa, dupa poti folosi nisip, sau pietris, poti inventa orice.Deasemenea iesi zilnic sau macar de doua ori pe saptamana la alergat 4 sau 5 km.Nu trebuie sa alergi cu viteza, important e sa rezisti distanta care ti-ai propus-o.Foloseste adidasi speciali de alergat ca sa nu ai probleme cu picioarele. E mai usor daca mai alearga cineva cu tine, ca asa e mai placut.