Nu ești în niciun fel. E și normal să vrei lucruri, că e femeia ta și simți și tu atracții sexuale față de ea. Nu știu ce să zic în privința ei, pare că-și bate joc. Dacă ești bărbat asta nu înseamnă că TU trebuie să-i faci toate mofturile. Și femeia trebuie să facă mici gesturi, că n-o doare la portofel de câte ceva semnificativ. Iartă-mă să-ți spun, dar cred că te ia de prost, că ești prea bun cu ea. Ai așteptat după ea, ai lăsat-o să se simtă pregătită pentru acel pas. Îi faci toate mofturile de prințesă. Tu ce primești? O relație nu se bazează doar pe asta. Și femeia trebuie să îi cumpere o atenție iubitului, și bărbatul trebuie să se simtă puțin răsfățat, nu numai ea. Eu zic c-ar trebui să porți o discuție serioasă cu ea privind aberațiile astea de ''nu mă iubești dacă nu faci ce zic''.
Daca nu vrei sa te desparti de ea(ceea ce probabil e cea mai buna idee) incearca sa ii dai niste "teste". daca nu ii mai cumperi tot ce vrea si nu o mai rasfeti atat si se desparte de tine inseamna ca nu te iubea... daca ii povestesti si ei de amicile tale si iubitii lor porci poate intelege cat de norocoasa e si se comporta altfel.ar mai fi si ideea ca nu e inca gata de pasul urmator, dar macar sa nu mai profite de tine in halul asta...parerea mea
Lyndsey întreabă: