| Caltan_Vlad_1995 a întrebat:

de curând m-am logat pe TPU si am o dilema...
Stiu ca daca ai 14 ani trebuie sa te focusezi pe examen, dar, îmi place o fata, Ștefănia, care e frumoasa, dar prietenii mei efectiv O URASC am nevoie de sfaturi fiindcă se poate termina in 2 feluri: sunt cu ea 1 semestru si dupăia bye bye prieteni tot si o sa fiu singur, fara absolut NIMENI saaaaau, sa îmi păstrez prietenii si in fiecare seara sa plâng pe gresie...

HELP!

Funda la cel mai bun răspuns pana vineri dimineata

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place de ea n-ar trebui sa conteze ce cred ceilalți.

| Ara997 a răspuns:

Incearca sa vezi problemade sus:
imagineaza ti prietenii tai ca pe o haita. ti-ai pus problema de ce o resping? pentru ca ea le-ar lua un membru al haitei iar aceasta ar "slabi "
la un moment dat va trebui sa parasesti haita si sa mergipe un drum diferit in care sa ti realizezi scopul propriu, diferit de cel de grup- relatie de prietenie, iubire, eventual familie
la varsta asta perspectiva de a ramane singur fara sprijinul grupului te inspaimanta, dar, odata ramas fara el, vei fi un alt om, independent si oarecum mai puternic pentru ca iei provocarile si viata in piept. va trebui sa urci in alta barca cu alta destinatie decat cea a grupului de prieteni
asa cavezi care e treaba cu stefania, vezi daca are si alte calitati in afara de frumusete si curaj!
p.s.
viata-i frumoasa da trebuie o. leaca de curaj
si nu mai sta si plange pe gresie ca faci reumatic!