Salut
Nu-s fata dar, am vazut baieti care aratau oribil. chiar mutilati as putea spune care aveau prietene. Nu esti urat. Subcostientul percepe acest aspect cand nu te place cineva sau nu stii asta. Nu e neaparat adevarat dar vei vedea ca nu e asa cum crezi
Nu esti urat, nu stiu de unde ti-a venit ideea dar mai bine scoate-o din cap.
Oricum infatisarea nu conteaza pentru relatii, pentru cel putin o femeie din lumea asta esti perfect.
Frumusetea sta in ochii privitorului, eu te pot vedea frumos, altul urat. Evident exista niste exceptii, sunt oameni intr-adevar frumosi, dar sunt destul de putini. Problema ta este ca nu ai incredere in tine, ca inca pui pret si valoare pe aspectul fizic, care poate fi schimbat prin haine, tunsori, etc. Ce conteaza cu adevarat este cum esti TU, tu ca om, pentru ca omul se schimba foarte greu, si de cele mai multe ori nu se schimba.
Nu sunt femeie si nici gay, nu esti urat. Asta nu e un site pe care sa pui poze cu tine. O sa vina multi sa faca misto de tine doar pentru ca le dai ocazia, nu pentru ca ai arata cumva.
Ba frate nu esti urat esti doar prost ca te intereseaza parerea altora despre tine
Domnul Plato m-a rugat sa iti raspund, arati de nota 7, cam asa, nu e vorba de uratenie e vorba de asteptarile tale, de exemplu vrei sa iti cumperi o masina scumpa dar nu ai banii = nu iti permiti asa ca vezi de una mai ieftina, adica la cum arati o sa gasesti una asa ca tine
Aratã de nota 7 pe ce scara? Chestia cu notele e o mare prostie, poate fi considerat urat de una care o considera de nota 5 sau poate fi considerat frumos si de una care o considera de nota 9
Nu iti trimit poze personale.
Dar am vazut tipi mai urat si desfigurat/gras cu tipe de nota 9 in ochii mei
Stii cum e uni joaca la loto o viata si nu castiga alti din prima,e da probabilitatea e mica, plus ca multi din aia au banii,pe mine nu ma intereseaza minoritati doar majoritati, majoritatea ne alegem in functie de aspect fizic, statut social, preferinte, ideologie etc
Nu tine de bani, tine de ele ce aleg.
Din punctul meu de vedere stau pentru ca se simt in siguranta cu unul mai urat ca ele.
Ha ha ha ha ha ha! tu nu esti urat tu nici macar nu te-ai maturizat gandesti ca un copil, adica tu nici macar nu incerci esti mult prea sensibil din punct de vedere emotional si iti este frica ca o sa te refuze. Ha ha ha ha ha! si cu refuzatul asta sa stii ca nu e mare tragedie eu am fost refuzat de multe ori si nu am murit sa stii, cere si tu un sfat de la parinti. Tu ai nevoie de o doza mare de curaj ca altfel o sa mori de laba ha ha ha ha ha s-au o sa faci nu stiu ce prostie, in legatura cu prietena o sa ai cand o sa te simti pregatit.
Du-te la emisiunea "te vreau langa mine" de pe Kanal D poate te ajuta ei s-au mai incearca si tu pe net ca doar nu te-a facut mamica asa de prost trebuie sa te descurci tu cumva, sti vorba aia batraneasca "sa moara mama de nu il fac pe dracu in patru si reusesc ceva" asa si tu, mai incearca.
Eu nu sunt femeie dar, dupa peste 60 de ani de viata, cred ca am o experienta destul de mare pentru a aprecia ca nu esti urat.
Ca să răspund la unii, am prietenă destul de drăguță. Asta era doar pentru mine. Nu este vorba Că nu îmi găsesc jumătatea. Mulțumesc
Nu esti urat da trebuie sa te ingrijesti putin mai mult, schimba-ti frizerul cu unul mai priceput si fa-ti o tunsoare ceva mai moderna care sa te avantajeze si mergi pe la sala.
E un fel de a spune, ce voiam sa spun este ca e suficient o freza moderna si un corp frumos? Adica asta e tot? Si gata, curg relatiile?
E o prostie. Macar asa, din curtoazie, putea sa faca o referinta si la ceva mai putin... fizic.
Oricat si orice am zice, nu ai cum sa-mi zici ca aia e tot. Atunci ia-ti o papusa, daca e 0 ce vorbeste si ce face, trebuie doar sa dea bine in poza.
Nu curg relațiile și n-a zis că asta e tot, sunt mici lucruri care atrag atenția, cum ar fi o ținută îngrijită. De ce să facă referire la ceva mai puțin fizic dacă omul exact asta a cerut, să i se analizeze fizicul?