anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Sunt băiat, am 23 de ani și cred că sunt urât. De ce cred asta? Nu știu... Așa mi se pare mie. Aș dori niște răspunsuri sincere de la fete/femei. Dacă ați vrea o relație cu unul ca mine, etc.
În link-ul următor aveți o poză cu mine.
https://imgshare.io/image/20190422-165146.sbUx

Cel mai credibil răspuns vă primi fundă.

47 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Plato):

Logodnica ta imaginară e o ruptă-n fund? sad

supadeceapa

Ținuta se referă la atitudine, și nu o să vezi un om neingrijit mergând cu capul sus și sigur pe el, poate doar dacă e arogant peste măsură laughing. Când arăți bine (ești fit, curat, te îmbraci în așa fel încât să te simți confortabil), te simți bine în pielea ta și transmiți încredere.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Supica, eu zic sa ne controlam putin. Daca vrei sa mai discutam, zi doar de mine, altfel ne cam suparam.
Ti-as face cunostinta, dar poate mi-o furi. Oricum nu ti-ar placea, ca nu e obisnuita cu strap-on-urile. sad

supadeceapa

Scuze, Plancton, dar nici tu nu crezi ce spui. N-o fur, că la ce concepții înșiri pe aici, nu vrei să știi cum mi-o imaginez sad

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sti ceva frate stai linistit ca nici fetele nu sunt cine stie ce frumuseti dupa ce le cunosti caracterul/felul cum gandesc o sa ti se faca scarba si daca ele iti spun ca esti urat nu baga de seama ca ele fara machiaj sunt mai urate decat muma padurii ha ha ha ha ha fi barbat nu trebuie sa pui botul la toate rautatiile.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

In acelasi timp, stii si ca am standarde ridicate, deci...

supadeceapa

Exact;)

https://www.youtube.com/watch?v=AHOJVINZVR0

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O relație cu unul ca tine? Nu.Si asta ți-o spun fără sa văd cum arați.

| Violleta2022 a răspuns:

Straduieste-te sa mai slabesti, ca sa-ti dipara gusa, ca esti baiat tare dragut fara ea.

| Emazio a răspuns:

Arati normal

| Bogdan70001 a răspuns (pentru RAY):

NO gay, dar eu cred ca orice persoana (baiat sau fata) care este ingrijita cum trebuie este o persoana frumoasa.Bine ami sunt si alte elemente care poate sa-i ajute si mai mult de exemplu o tunsoare potrivita sau niste ochelari de soare mai frumosi sau un anumit tip de vestimentatie, DAR asta sunt ca niste bonusuri ca sa zic asa

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Plato):

Din punct de vedere fizic, te cam ajuta

| Plato a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Nu ai inteles.

| RainmakerX a răspuns:

M-ai dezamagit. Ma asteptam sa vad un urat dar am gasit unul care arata mai bine ca mine rolling on the floor

Faci sport? Daca nu faci atunci ai putea sa te apuci putin. Ai niste gene ok. Cauta pe Youtube exercitii pentru definirea fetei.
Sunt baiat si nu sunt gay, stiu ce zic laughing

Ah si ai incredere in tine! Multa incredere! Sa nu te mai vedem pe aici laughing Si socializeaza mai mult caci pari trist/ochii aia par tristi. Succes & toate cele bune!

| Angelindeed a răspuns:

Ai ochi frumosi

| sofisis a răspuns:

Nu esti deloc urat. Inceteaza sa te mai intereseze gura lumii

| Maia55 a răspuns:

Bună, nu ești urat. Stai liniștit ca frumusețea este relativa. Ceea ce contează este frumusețea interioara, personalitatea, caracterul unei persoane. Dar desigur aceste lucruri le vedem în timp, la prima vedere ne îndrăgostim de felul în care arata o persoana. Tu ai nevoie de mai multa încredere în tine, dacă vei avea mai multa încredere multe lucruri se vor schimba. Nu te stresa, ești frumos.