Buna, am lucrat putin timp asa, imparteam cate 4 ore pe zi, bineinteles se poate si mai mult, depinde la ce agentie te duci si ce program iti fac. E foarte ok, ca job de eleva, pentru ca practic stai undeva alaturi de alta fata si imparti niste hartii in stanga si in dreapta zambind deci nu e practic o "meserie", e mai mult un fel de a-ti pierde timpul si de a face 6 lei pe ora(cel putin asa era cand distribuiam eu). Bafta!
Si eu am impartit 2 ore pe zi 5 lei pe ora. E distractiv si faci niste bani foarte usor. Un dezavantaj ar fi canicula dar iti alegi un loc cu umbra si imparti acolo.Pentru mai multe detalii da un mesaj privat.
Buna si eu am lucrad in domeniul asta da. e interesant, la agentia la care lucram eu. plata. era data de promotia respectiva. deci de pliante presupun ca in raport cu greutatea sau eu stiu zona. primeam intre 5 si 8 lei pe ora e interesant faci bani destul de rapid, plata era per promotie. gen. daca azi ai impartit pliantele peste 2 saptamani sau ceva de genu primeai salariu' si eu caut din nou sa ma angajez. spor si numai bine
Anonim192011 întreabă: