anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaa.Care dintre voi a lucrat ca distribuitor de pliante? As vrea si eu sa ma angajez dar vreau sa vorbesc cu cineva care a trecut prin "meseria" asta.Multumesc

Răspuns Câştigător
| jarulitza a răspuns:

Buna, am lucrat putin timp asa, imparteam cate 4 ore pe zi, bineinteles se poate si mai mult, depinde la ce agentie te duci si ce program iti fac. E foarte ok, ca job de eleva, pentru ca practic stai undeva alaturi de alta fata si imparti niste hartii in stanga si in dreapta zambind happy deci nu e practic o "meserie", e mai mult un fel de a-ti pierde timpul si de a face 6 lei pe ora(cel putin asa era cand distribuiam eu). Bafta!

3 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Si eu am impartit 2 ore pe zi 5 lei pe ora. E distractiv si faci niste bani foarte usor. Un dezavantaj ar fi canicula dar iti alegi un loc cu umbra si imparti acolo.Pentru mai multe detalii da un mesaj privat.

| MonkeY a răspuns:

Buna, din ce oras esti>/?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna si eu am lucrad in domeniul asta da. e interesant, la agentia la care lucram eu. plata. era data de promotia respectiva. deci de pliante presupun ca in raport cu greutatea sau eu stiu zona. primeam intre 5 si 8 lei pe ora e interesant faci bani destul de rapid, plata era per promotie. gen. daca azi ai impartit pliantele peste 2 saptamani sau ceva de genu primeai salariu' si eu caut din nou sa ma angajez. spor si numai bine happy