Depinde ce fel de gen/genuri îți plac. Ar fi multe... depinde și cât de complexe sunt genul de cărți pe care le citești... În fine, eu am 13 ani deci nu știu dacă o să îți placă, dar am citit the Graveyard book/cartea cimitirului de nail gayman parcă îl chema. Tot el a scris Și Coraline din câte știu, sau cel puțin o versiune dacă nu chiar originalul. Din cărțile astea 2 mie mi se pare ca scrie fain si am multe cărți de-ale lui în lista mea de cărți pe care vreau să mi le iau, deci cred că ar putea să îți placă. Am Mai citit Și hobbitul dar in engleza si abia am reușit să îl citesc deoarece e un fel de engleza mai veche. Mi-au mai placut și primele două volume din minți primejdioase de alexandra bracken si vreau să îmi iau și celelalte volume din serie, și probabil încă o carte de la ea dar care nu e din seria aia. În rest nu prea știu, poate jocurile foamei? Am auzit de la mai mulți prieteni că e buna si am avut un fragment din ea odată la română și părea interesantă. Alte idei nu mai am având În vedere Ca Nu știu ce fel de cărți vrei sa citești :/ dacă e spune-mi și pot să încerc să caut și să îți zic ce mi se pare mie interesant, dar nu știu cât de mult te poți baza pe parerea mea pentru ca gusturile diferă. Eu așa aș Mai fi vrut să îmi iau a good girl's guide to murder și one of us is lying dar nu știu dacă sunt genul tau. Sunt cu crima oarecum și cu chestii cu adolescenți. Poti Să cauți pe un site de care am auzit, goodreads unde oamenii își dau cu parerea despre diverse carti. În ultimul timp ugly love a devenit destul de populara, dar eu nu am citit-o pentru că nu e genul meu(bazat pe ce am citit despre ea), împreună cu it ends with us. Astea cred că sunt mai pentru adulți, ceva pentru o varsta mai mica ar fi they both die at the end și am văzut că mai erau cărți de genul de același autor, adam silvera parcă era. Acum chiar Ca Am rămas fără idei xd