| lalaliela a întrebat:

Se apropie Valentine's Day si n-am nici cea mai vaga idee ce sa-i iau prietenului meu. Prima data m-am gandit la un tricou personalizat, gen eu unul alb, el unul negru, pe al meu sa scrie "te iubeeeesc" si pe al lui "ma iubesteee". Dar apoi am aflat cat costa si m-am lasat de idee. Deci, sunt in pana si cautare de inspiratie.
Multumesc.

8 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Pai iai putea lua :
un animalut de plus pe care sa scrie te iubesc
sau un lantisor care sa fie o inimioara rupta in bucatzy si ceealalta sa o ai tu sau o cana cu te iubesc fundita?

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cumpara-i o inima mare si personalizeaz-o si cu o felicitare pe ea scris ceva frumos de dragoste

| Majj a răspuns:

Esti roman sau american? Ai uitat de traditiile romanesti, sau nu mai sunt "la moda"? Rusine

Răspuns utilizator avertizat
| Gabriela_2162 a răspuns:

Ii poti lua o inima mare care scrie "te iubesc" va puteti lua doua lantisoare cu jumatate de inima el si jumatate tu. Ii poti lua un parfum frumos. Mai inspira-te si u de la alti baieti intreaba-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna ideea cu un tricou personalizat trebuie sa-i placa lui big grin conteaza sa-i placa lui gandeste ce-i place cel mai mult si atunci vei gasi solutia big grin

| nana_6166 a răspuns:

Ai putea sa ii iei o pernuta in forma de inimioara. Am vzut o gramada de modele si sunt si ieftine. Si daca vrei sa fie mai special, ia-o cu cateva zile inainte dormi tu cu ea in brate astfel inca sa se impregneze parfumul tau tongue. Cu siguranta o sa ii placa.

| bogdan_6344 a răspuns:

Il iei cu tine la cumparaturi si vezi la ce se uita si ii cumperitongue si daca nu resuesti nici asa atunci ii dai banii si o sa-ti aprecieze gestu' tongue