La ora asta cam toti tinerii din Buuresti sunt afara, pe la strand, pe la terase, prin parcuri, iar seara la cluburi si discoteci.
Daca tu locuiesti in Bucuresti, cum dumnezeu nu ai habar de toate aceste locuri, unde gasesti tineri de varsta ta?
Cauta pe tik tok pe insta nu aici aici doar gasesti mosi si babe care nu au ce face la pensie
Ai ales orasul cu posibil cei mai URACIOSI si mai simandicosi oameni din tara asta. Esti de 3 ani la liceu si nu ti-ai facut prieteni? Vorbeste cu lumea prin sala de clasa, intereseaza-te de ceea ce fac si ce le place, ai avut 3 ANI la urma urmei!
Apropo, tinerii nu mai prea folosesc TPU, aici sunt maxim 15 oameni activi zilnic constant.
Okok, mersi ca m-ai informat, pe vremea cand eram eu copil se folosea in draci? sincer da, multi sunt simandicosi, de asta nu am reusit sa imi fac prieteni, tocmai de asta caut bucuresteni nesimandicosi care sunt dispusi sa iasa afara sa socializeze nu sa stea in casa?
Mai rar asa ceva cu spalatii aia pe creier.
Trebuie să înțelegi că problema se datorează faptului că problema in sine devine o ciclu vicios atunci când îți dorești o viață socială sănătoasă în București pentru că situația socială de acolo este un amalgam de clonaj, vorbești cu UN bucureștean, ai vorbit cu toți, pe de altă parte, un alt unghi din care sa privești este acela că formula corecta și concretă pentru stabilirea unei BUNE relații de prietenie cu specimenele bucureștene este una care presupune o răbdare nuanțată, trebuie lăsat un val deasupra ochilor prin care obiectul privit devine mai încețoșat, in plus, Florian Silaghi a dublat foarte multe desene un lb română. Anyway, sper că răspunsul meu te-a ajutat. Dublajul a fost realizat de ZoneStudio, Oradea.