| anaad2011 a întrebat:

Bunaaaaa!
Am inceput sa vb cu un baiat, are 17 ani, e din Bucuresti, e frumos etc.
doar că……raspunde greu…
Cum ii pot zice asta? nu vreau sa se supere…
Multumeeeesc!

Răspuns Câştigător
| angel6lust a răspuns:

Îți dau un mesaj privat să-ți arăt cum îi răspunzi.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este interesat de tine. Nu esti singura care il abordează.

| anaad2011 explică (pentru darrio2007):

Interesat este…de treaba cu fetele nu stiu csz…!

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Raspunsurile "grele" (intarziate) denota o lipsa de interes in 99% cazuri. Asta numai daca nu are un loc de munca precum al meu, unde in ultima vreme am numai praf de aluminiu pe maini.

| anaad2011 explică (pentru MAteiLaAjutat):

Nu stiu ce face el, insa…doare lucru astacrying(

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru anaad2011):

Atunci intra in acel 99%...

| anaad2011 explică:

Adicaaaaaaaaaaa?

| KilljoyIdiot a răspuns:

Scuze că mă bag așa de târziu, dar spuneai că ai 14 ani... Între voi doi există o diferență uriașă în ceea ce privește maturitatea. El aproape termină liceul, tu abia îl începi. Tu abia ți-ai făcut buletinul, el e pe cale să și-l schimbe.

Prin urmare, te sfătuiesc să îți vezi de școală, ai timp de relații mai încolo, cu persoane de seama ta!

Toate cele bune!

| anaad2011 explică (pentru KilljoyIdiot):

Maine fac 14.

| KilljoyIdiot a răspuns (pentru anaad2011):

Întocmai, o diferență mare! E chiar bine că nu îți răspunde, fiindcă ar fi pedofilie curată. La vârsta ta relațiile nu ar trebui să constituie o prioritate, în special nu cu băieți așa de mari!

Să ai grijă pe viitor, ca să nu profite nimeni de tine...

| anaad2011 explică (pentru KilljoyIdiot):

De abia a facut 17

| KilljoyIdiot a răspuns (pentru anaad2011):

Nu contează, argumentul meu rămâne în picioare. Între vârsta de 14 si 17 omul se maturizează mult, așadar mentalitatea voastră diferă considerabil. Mai așteaptă măcar câțiva ani, acum nu e momentul!

După modul în care îmi răspunzi, pari o persoană naivă. Nu o lua în nume de rău, maturitatea vine pe măsură ce crești, dar chiar trebuie să fii atentă. Mulți pot profita de acest aspect!