Interesat este…de treaba cu fetele nu stiu csz…!
Raspunsurile "grele" (intarziate) denota o lipsa de interes in 99% cazuri. Asta numai daca nu are un loc de munca precum al meu, unde in ultima vreme am numai praf de aluminiu pe maini.
Nu stiu ce face el, insa…doare lucru asta(
Atunci intra in acel 99%...
Of…
Scuze că mă bag așa de târziu, dar spuneai că ai 14 ani... Între voi doi există o diferență uriașă în ceea ce privește maturitatea. El aproape termină liceul, tu abia îl începi. Tu abia ți-ai făcut buletinul, el e pe cale să și-l schimbe.
Prin urmare, te sfătuiesc să îți vezi de școală, ai timp de relații mai încolo, cu persoane de seama ta!
Toate cele bune!
Maine fac 14.
Întocmai, o diferență mare! E chiar bine că nu îți răspunde, fiindcă ar fi pedofilie curată. La vârsta ta relațiile nu ar trebui să constituie o prioritate, în special nu cu băieți așa de mari!
Să ai grijă pe viitor, ca să nu profite nimeni de tine...
De abia a facut 17
Nu contează, argumentul meu rămâne în picioare. Între vârsta de 14 si 17 omul se maturizează mult, așadar mentalitatea voastră diferă considerabil. Mai așteaptă măcar câțiva ani, acum nu e momentul!
După modul în care îmi răspunzi, pari o persoană naivă. Nu o lua în nume de rău, maturitatea vine pe măsură ce crești, dar chiar trebuie să fii atentă. Mulți pot profita de acest aspect!
bhubhuaa întreabă:
Oprealiviu întreabă: