Buna!, nu-s cu TELENOVELELE!, din cate am auzit cica -, cand finalul va fi fericit!, Pa, pa!
Http://www.rajshri.com/TVShow/Dulhann
pe blogul asta puteti vedea toate episoadele pana la 608 epsoade dar nu sunt traduse! in episodul 608 divya afla ca e insarcinata da ori moare ea ori face avort, amar ii spune sa avorteze dar ea nu vrea. poate nu moare :)sau poate ca da, ca din titlu reiese ca va fi a lui pentru totdeauna chiar si dupa moartea ei ca doar ii lasa un bebe:( eu una nu vreau sa moara
Telenovela are 700 de episoade de (aprox)25 de minute fiecare.
Cum la noi se dau 2 episoade pe zi, are 350! Se va termina in iunie 2010!
Pai in india are 700 de episoade. iar la noi ruleaza cu 350 deoarece avem cate 2 episoade pe zi episoadele fiind de 30 de min. ca sa urmariti filmul vizitati site. www.rajhri.com/TVShow/Dulhann. sper sa va placa
Pai mai sunt cateva ep in india inca mai ruleaza la ei sunt 700 de ep ep fiind de 30 min. pe youtube e pus filmul deoarece il posteaza o colega de pe forum iar pentru a putea sa fi mereu alaruri de ei te poti inscrie pe noul forum http://telenovele.forumstory.net
Pai are 500 de episoade
... dar eu am vazut si episodul 634
...deci are multe episoade
Wow pai cam cat tine nu stiu sa va zis am auzit ca 500 de episoade da nu va spun nimic habar n-am dar un lucru care il stiu este ca nu se va termina foarte curand credeti-ma pai eu sunt la episodul 257 deci o sa mai fie si este destul de inervant in prim plan ce vreau sa va spun ca no. totusi o sa ma uit dar o sa fie o parte cand toti cred ca sindoora e moarta dar ea nu e dar ori cum pentru. cei care il urmaresc mult succes si nu va lasati de el!
Iti spun sigur ca are 700 de episoade daca nu crezi uitate pe site-ul acesta http://atapentrutotdeauna.t83.net/ dar sa nu crezi ca ultimulepisod este in data de 29. 06. 2010 cum scrie acolo crede-ma! are 700
Se termina in data de 29. 06. 2010 te asigur adica mai exact martia viitore
Astazi s-a terminat Adica in data de 29. 06 2010 sh stiam de mult are 350 de episoade
SCOOBY DOO întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: