anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand se termaina telenovela a ta pentru totdeauna?

442 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Buna!, nu-s cu TELENOVELELE!, din cate am auzit cica -, cand finalul va fi fericit!, Pa, pa!

mlm
| mlm a răspuns:

Nu stim nici noi exact, dar are destul de multi admiratori.

| Pho3nix a răspuns:

Cand vrea ea.

| aleCsandrra a răspuns:

Pai s-a terminat si are 350 de episoade :X:X:X

| Shinen a răspuns:

La episodul 350, Sindoora este inchisa la spitalul de nebuni.

| Shinen a răspuns:

La episodul 350.

| OMarmotaO a răspuns:

Http://www.rajshri.com/TVShow/Dulhann

pe blogul asta puteti vedea toate episoadele pana la 608 epsoade dar nu sunt traduse! in episodul 608 divya afla ca e insarcinata da ori moare ea ori face avort, amar ii spune sa avorteze dar ea nu vrea. poate nu moare :)sau poate ca da, ca din titlu reiese ca va fi a lui pentru totdeauna chiar si dupa moartea ei ca doar ii lasa un bebe:( eu una nu vreau sa moara

| Viuvi a răspuns:

Telenovela are 700 de episoade de (aprox)25 de minute fiecare.
Cum la noi se dau 2 episoade pe zi, are 350! Se va termina in iunie 2010!

| Moneyandfame a răspuns:

Chiar nu ne pasa.

| DiutzaAngel a răspuns:

Pai in india are 700 de episoade. iar la noi ruleaza cu 350 deoarece avem cate 2 episoade pe zi episoadele fiind de 30 de min. ca sa urmariti filmul vizitati site. www.rajhri.com/TVShow/Dulhann. sper sa va placa

| DiutzaAngel a răspuns:

Pai mai sunt cateva ep in india inca mai ruleaza la ei sunt 700 de ep ep fiind de 30 min. pe youtube e pus filmul deoarece il posteaza o colega de pe forum iar pentru a putea sa fi mereu alaruri de ei te poti inscrie pe noul forum http://telenovele.forumstory.net

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai are 500 de episoadewinking... dar eu am vazut si episodul 634 big grin...deci are multe episoade

| andreeaemmma a răspuns:

Wow pai cam cat tine nu stiu sa va zis am auzit ca 500 de episoade da nu va spun nimic habar n-am dar un lucru care il stiu este ca nu se va termina foarte curand credeti-ma pai eu sunt la episodul 257 deci o sa mai fie si este destul de inervant in prim plan ce vreau sa va spun ca no. totusi o sa ma uit dar o sa fie o parte cand toti cred ca sindoora e moarta dar ea nu e dar ori cum pentru. cei care il urmaresc mult succes si nu va lasati de el!

Iti spun sigur ca are 700 de episoade daca nu crezi uitate pe site-ul acesta http://atapentrutotdeauna.t83.net/ dar sa nu crezi ca ultimulepisod este in data de 29. 06. 2010 cum scrie acolo crede-ma! are 700

Se termina in data de 29. 06. 2010 te asigur adica mai exact martia viitore

Astazi s-a terminat Adica in data de 29. 06 2010 sh stiam de mult are 350 de episoade

| nimeni_2035 a răspuns:

Cred ca in 10 decembrie

| nimeni_2035 a răspuns:

Nuuu crying vidya si sagar au murit au fost impuscati de sindura cryingcryingcrying

| ina129 a răspuns:

Are peste 500 de episoade :d

| ionika a răspuns:

Pai nu stiu da mai are multe episoade

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand au decis realizatorii...doar nu? sau cand toata lumea va fi fericita...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca are 130 si ceva 134 nu stiu sigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper sa aiba 500 de episoade

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu... da e super tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in India, pe zee tv inca ruleaza si acum, iar acolo a inceput din 2006... deci mai sunt 2-3 ani... daca nu credeti cautati pe youtube, sunt acolo toate episoadelle

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va avea 700 de episoade si va fi impartzita in doua partzi.....prima parte se va incheia ucigandu-i Sindura pe Sagar si pe Vidya

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe la 127 cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va spun eu ca m-am informat si are cel putin 500 de episoade! Dar incep scoala si nu mai am timp cand sa ma uit ca trec a V-a! Cine are tot filmul contactati-ma pe id -ul mady_michael_jackson98! Astept de la voi si multe informati cu care sa facem schimb! Va pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va spun eu ca m-am informat si are cel putin 500 de episoade ! Dar incep scoala si nu mai am timp cand sa ma uit ca trec a V-a !Cine are tot filmul contactatima pe id -ul mady_michael_jackson98! Astept de la voi si multe informati cu care sa facem schimb! Va pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce stiu e ca mai are multe episoade

Întrebări similare