Cea mai mare boacănă care am făcut-o eu până acum a fost aceea da a-mi înprăștia super-glue pe tot piciorul drept și să nu zic nimic.
Acesta a început să se usuce și bineînțeles a rămas acolo cel puțin o săptămână, fără ca mama să știe. Pe atunci aveam 5 ani.M-am urcat pe vreo 2 scaune să pot ajunge la el.![]()
Acest secret era între mine și tata. Piciorul meu se lipea de tot și abia îl mișcam.![]()
Pe mine mă amuză întâmplarea!
Numai bine!
Boacana=>prostie?
ok pai daca prostie ...am lovit-o pe profa' de franceza cu un bulgare in cap (intetzionat)
Tot asa amuzant a fost si la mine.CU o ora inainte sa plecam de la scola m-am hotarat sa vorbesc cu niste colege sa facem si noi dus unui baiat.Stiind ca doar unul merge singur spre casa am plecat cu 5-10 minute inainte sa se termine ora toate fetele si l-am asteptat
a fost super. TOate fetele dadeau cu zapada in el.EU,cel putin imi aminteam toate momentele in care mi-a facut el mie asta.A doua zi la scoal ne asteptau toti baietii din clasa.mai ales pe mine si pe o colega(au aflat cine a avut ideea
).iti dai si u seama ce a urmat, dar nu regret nimic![]()
![]()
as mai repeta experienta
![]()
Mi-am dat foc la par cu bricheta si am avut multe flacari in cap
abia le-am stins, partea nasoala e ca mi-am ars parul si spranceana
.
![]()
Am dat odata foc la casa, din greseala. ( Mi-a cazut chibritul aprins pe covor si covorul a luat foc, am chemat pompieri si totu a fost bine paan la urma
)
LULUTZAwhitYOU întreabă:
Daria163 întreabă:
razvanalex24 întreabă: