| GulubuntzBudulush a întrebat:

Care e diferența, mai degrabă, dintre copiii din aniii 2000 și cei din anii 2020? Unii se uitau la Viața cu Louie și alții se uită la viața cu Bluey? Lăsând gluma la o parte, de ce credeți că are serialul din urmă așa de mare succes? Adică când mă gândesc la faptul că în trecut cel mai vizionat serial din America era Dallas, un serial clasic american și acum americanii se uită la un desen animat cu o familie de câini australieni (da, ocupă locul 1, pe serviciile de streaming în S.U.A.), mă face să mă gândesc? Ce modificare a avut loc în mentalitatea americană? Și da, știu, cam jumătate aproape sunt copii mici (sub 12 ani), dar cealaltă jumătate sunt o combinație de preadolescenți, adolescenți și adulți, o bună parte neavând copii. Credeți că epidemia de Bluey se va lua și în țara noastră?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Nu se mai uita la televizor pentru ca nu mai prea sunt desene și seriale bune! Mai este pe Disney Channel desenul Miraculos și Ayla și Oglizile dar în rest mai nimic! As mai adaugă și Owl House și Amphibia dar s-au cam degradat și ele! În rest nu prea mai ai la ce sa te uiți! Pe Minimax se mai face câte un film Barbie mai modern și cam atât, Cartoon Networks nu prea mai prezintă nimic interesant, Nickelodeon si Boomerang la fel! Seriale ca H2O adaugă apa sau desene precum Ce-i cu Andy aveau succes pentru ca erau scrise de scriitori buni iar apoi după părerea mea ori nu își mai dau interesul scriitorii ori se folosește AI-ul mult

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Care e diferența... dintre copiii din aniii 2000 și cei din anii 2020?"

ZERO aia e diferența.
La fel de zero ca valoarea "intrebării" de față sau ca asta de mai jos: "puteti sa-mi spuneti si mie niste diferte intre bebelus, copil, adolescent si adult"

https://www.tpu.ro/......dar-nu-de/

| siriusblack98 a răspuns:

Ai pus 100 de intrebari diferite. Discuta cu oameni care se ocupa de astfel de cercetari, nu cu Mihaitza boss de pe TPU care isi da cu parerea la mentalitatea noilor generatii din America deoarece nu vei ajunge prea aproape de adevar.

| LisaJulie a răspuns:

Mulțumesc pentru fundă! Ce ti-a plăcut la răspuns?

| GulubuntzBudulush explică (pentru LisaJulie):

Faptul că ai constatat, că scenariștii, care se ocupă de serialele animate au o creativitate mult mai redusă decât aveau odată! Ce am observat este că sunt la modă rebooturile, sezoanele noi ale serialelor cândva încheiate și conceptele vechi! Cu plăcere!