Nu se mai uita la televizor pentru ca nu mai prea sunt desene și seriale bune! Mai este pe Disney Channel desenul Miraculos și Ayla și Oglizile dar în rest mai nimic! As mai adaugă și Owl House și Amphibia dar s-au cam degradat și ele! În rest nu prea mai ai la ce sa te uiți! Pe Minimax se mai face câte un film Barbie mai modern și cam atât, Cartoon Networks nu prea mai prezintă nimic interesant, Nickelodeon si Boomerang la fel! Seriale ca H2O adaugă apa sau desene precum Ce-i cu Andy aveau succes pentru ca erau scrise de scriitori buni iar apoi după părerea mea ori nu își mai dau interesul scriitorii ori se folosește AI-ul mult
"Care e diferența... dintre copiii din aniii 2000 și cei din anii 2020?"
ZERO aia e diferența.
La fel de zero ca valoarea "intrebării" de față sau ca asta de mai jos: "puteti sa-mi spuneti si mie niste diferte intre bebelus, copil, adolescent si adult"
https://www.tpu.ro/......dar-nu-de/
Ai pus 100 de intrebari diferite. Discuta cu oameni care se ocupa de astfel de cercetari, nu cu Mihaitza boss de pe TPU care isi da cu parerea la mentalitatea noilor generatii din America deoarece nu vei ajunge prea aproape de adevar.
Faptul că ai constatat, că scenariștii, care se ocupă de serialele animate au o creativitate mult mai redusă decât aveau odată! Ce am observat este că sunt la modă rebooturile, sezoanele noi ale serialelor cândva încheiate și conceptele vechi! Cu plăcere!
Georgiana16v întreabă: