| anika33 a întrebat:

Care esti dragut si vrei sa-mi dai o fundita?

Răspuns Câştigător
| sdfgsdf a răspuns:

Me, Me, + o floare si o pupa daca vrei! >big grin

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

@Just-Me cel mai dragut raspunswinking
Raspunde la intrebarile mele si mai vedemhee hee

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca ti-ai facut cont pe site-ul asta, inseamna ca vrei sa ajuti pe cineva dezinteresat; nu ca iti da fundite si lucrul asta te face sa te simti mandra de tine. A, si app multumesc de pe acum pentru votul stupid p care il voi primi. Asa faceti voi, copii rautaciosi atunci cand altii nu sunt de acord cu voi sau nu va ofera ceea ce doritioh go on.

pa, pa.

| Doddel a răspuns:

Ce stii sa faci pentru funda aia?

| iuandfto a răspuns:

Raspunde la intrebari si vei primi fundita. Cred ca alea 4 raspunsuri pe care le ai tot cu milogeala le-ai primit.

| Диана a răspuns:

Degeaba aduni sute de fundite, daca oricum nu-ti folosesc la nimic. Nu putem ajunge in top asa usor, sau sa devenim experti TPU asa...
Sunt utilizatori care au o gramada de funde si tot nu sunt experti...oh go on Anyway, site-ul asta a fost facut pentru ca oamenii sa se ajute intre ei, nu ca sa stranga fundite. laughing

| AidaAmaranta a răspuns:

Vai shamar rolling on the floor voi vreti sa fiti in top asa-i?laughing
O singura problema este, degeaba primesti fundita; ca nu ai meritato, draga...am mai vazut si eu unu care era ca tine. Puteti sa va luati amandoi de manuta.

L.

| rosto a răspuns:

Au, ce tupeu ai in tine. oricum, calmeaza-te ca nu ai ce face cu fundele happy

| ioandreii a răspuns:

De care fundita vrei rosa, galebena, albastra, din petale de flori, desenata pe zapada, impletita in par, din raze de lumina sau ca o umbra. astept raspuns. apoi sucesul nu e o realizare ci o victorie la un drum anevois. mult succes la primit fundite. bucurie.

| anika33 explică:

Bai iuandfto vezi ca nu te-am intrebat daca le-am primit cu milogeala sau nu.Si da o sa raspund la intrebari si o sa primesc fundita.
Hai pa.

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Iti dau eu zi-mi ce intr vrei sa pun si imi rasp si iti dau daca imi dai si uh acum! ok?:*Astept msg!

| alexandrucr a răspuns:

Eu nu inteleg ce faceti cu fundele astea straight face