| Sadic a întrebat:

Care sunt pastilele care duc la moarte, luate într-o cantitate prea mare?

6 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

In mod normal somniferele si sedativele.O cantitate mica ar trebui sa te relaxeze/adorma.Astea sunt efectele inofensive ale acelor substante. Daca le iei in cantitati mare se va ajunge la moarte.
Daca nu stiai, substantele toxice pot fi folosite in scopuri medicale dar doar in anumite cantitati. Daca se trece de limita efectele devin periculoase.

| HaHaGirl a răspuns:

Orice pastila luata intr-o cantitate mare, poate provoca moartea, cele mai gasite si mai folosite sunt pastilele de algocalmin, daca iei o cutie dinaia sau vreo 4-5 fiole cred ca a doua zi numai esti in viata, mai ales ca au o cantitate foarte mare de ''drog'' si e ca o supradoza, in general drogurile sau somniferele, le-ai luat si nu te-ai mai trezit in veci happy sper ca nu ai vreo intentie doamne fereste!

| Darca_Elena_Bogdana_1985 a răspuns (pentru HaHaGirl):

Ai facut cumva farmacia? e o aberatie ce spui.

| HaHaGirl a răspuns (pentru Darca_Elena_Bogdana_1985):

Nu nu am facut nimic legat de medicina, dar am trait experienta, crede-ma nu ti-o doresti si chiar si 1 pastila luata in plus iti face rau!

| Sticket a răspuns:

Planuiesti ceva?

| Darca_Elena_Bogdana_1985 a răspuns:

Pastile luate in cantitate mare iti intoxica ficatul, iti pot bloca rinichii, cele care pot provoca moartea nu se dau fara reteta. si alea nu sunt foarte multe. sa-ti spun si ce patesti daca iei prea multe: te duc frumos la spital unde iti fac spalaturi stomacale. adica iti baga un furtun pe gat si toarna solutie vomitiva. ca sa vomiti tot. nu e asa placut (nu am facut eu dar am vazut)