Parul creste 1 cm/luna pe timp de iarna, iar in timp de vara creste pana la 1. 5 cm/ luna.Eu iti recomand uleiul de ricin aplicat la radacina parului inainte de baie. Se gaseste la farmacie, si costa vreo 3 lei.Iti recomand ca macar 5 minute pe zi sa iti masezi capul.Si o sa stimulezi cresterea parului.Asa am facut si eu, iar rezultatele sunt vizibile.Succes!
Ar trebui sa cumperi ulei de ricin si sampn anti caderea parului le pui intr-un vas pe amandoua si le mesteci. cantitatea o pui la foc 2 minute adaugand un pahar mic de apa( pahar de tuica ) mesteci apoi o lasi la racit. o pui pe balcon o noapte iar a doua zi o lasi in casa sa se incalzeasca iti pui pe par 2 linguri de compozitie apoi te clatesti pe par in timp de o saptaman iti speli parul in fiecare zi cu compozitia acea si faci pauza 10 zile apoi iar o saptamana timp de 4 saptamani si intr-o luna parul iti va creste 15-20 cm
ai sanse sunt stilist hair style si stiu ce vorbesc
Eu m-am tuns la inceputul lunii noiembrie! Am mers pe incredere pentru ca persoana respectiva m-a mai tuns de 2 ori si mi-a placut maxim! De data aceasta m-a slutit foarte tare si am fost nevoita sa ma tund foarte scurt(acum parul meu are o lungime de 4 cm, deci ganditi-va un pic cam cum aratam acum o luna)Fac orice, numai sa imi creasca parul mai repede! Sfaturi si pentru minemultumesc anticipat:*
In primul rand depinde de parul fiecaruia cum creste dar ca sa creasca mai repede sanatos si frumos bea lapte o cana pe zi e foarte bun mai ales cu cereale, multe fructe, multe legume si mesele sa fie regulate. dimineata pranz si seara vei vedea ca parul iti va creste mai repede mai frumos si mai sanatos
Acum depinde...eu de abia m-am tuns acum 1 saptamana si nu aveam 1 cm de par, aveam parul scurt si mie mi-a crescut 3 cm! dar l-am spalat zilnic atat
Mi s-a parut interesant tratamentul zis de stilist numai ca as vrea sa stiu ce cantitati de ulei de ricin si sampon trebuie folosite.Astept raspuns.Multumesc.
Sti eu cred ca depinde si cine te tunde de exemplu pe mine ma tuns o femeie nu stiu adica ma tuns cu sila cand eram mai mica si mi-a trebuit mult pana sa imi cresca dar m-am tuns tot la o femeie crae erea chiar draguta si mi-a crescut chiar foarte repede in 2 ani juma mi-a crescut de la umeri pana la ''fund'' si trebuie sa nu folosesti placa deoarece iti arde firul de par si ii ingreuneaza cresterea si incearca sa masezi capul cum masezi spatele si sa iei vitamine calciu si nu tratamente deoarece te bucuri pe moment si apoi o sati cada parul si nujti dc
VulpeaDinUmbra întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: