| asperger3 a întrebat:

Cat timp ar rezista un tanar fara o alimentatie corespunzatoare? Precizez ca e o problema veche de a mea si as vrea sa o rezolv cat se poate de repede

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

E pacat sa mori inainte de vreme si in suferinta! Mananca sanatos, bea lichide multe, sport si odihna suficienta si nu-ti testa limitele fiindca nu ai habar ce sensibile sunt! Esti tanar, ai o viata frumoasa inaintea ta, deci are vreun rost sa faci prostii? Numai bine!

| asperger3 explică:

Stiu asta DAR imi e frica sa incerc chestii noi. Si totul se trage de la un diagnostic gresit(convulsii, eu neavand pana in prezent aceasta problema) si ai mei au crezut ca asa e si mi au pus in mancare...

| asperger3 explică (pentru asperger3):

Sa va explic scurt ce am patit la nastere niste tamp*te de asistente au fortat nasterea mea(tocmai ce aparusera primele semne ale nasterii, nu stiu exact denumirea corecta dar e era ceva de genul ciclul de expulziune intrerupt al fatului) si am avut circulatia cerebrala INGREUNATA( auzeam foarte bine, chiar intelegaem cuvinte dar de la 3-4 ani am putu vorbi)
PS. Nu vreau sa treca NIMENI prin asta, e super naspa mai ales ca imi aduc aminte ca aveam o vecina de venea 20 de zile in fiecare luna sa imi faca injectii. Am fost si la domnul din Arges din Badesti-parca asa ii spune localitatii- si a spus ca moasa-asistentele alea de la spital- au fost de vina-)

| petitconseil a răspuns:

Daca nu vrei sa ajungi schelet, mananca in fiecare zi macar o farfurie de ciorba/supa, plus felul 2, care poate fi orce pofta ai.Sunt mii de feluri de mancare care daca sunt gatite cu drag, le si mananci cu drag.Succes!

| tril a răspuns:

Eu zic sa o rezolvi "ieri". Renunta la prostiile pe care le mananci. Nu e vorba ca nu rezisti, ca la foame de exemplu. Dar organele tale se imbolnavesc treptat si iremediabil.