| Alien a întrebat:

Ce-ai face daca poti fi invizibil pentru o zi?

Răspuns Câştigător
| mirunapink a răspuns:

As merge la prieteni acasa sa vad vad daca se comporta mai diferit decat in prezenta prietenilor sai.
ii sperii pe toti(inchid televizorul, aprind becurile, scot zgomote, mut obiectelerolling on the floor)))
as merge la o vedeta preferata acasa sa o vad nemachiata si sa ma sperii de earolling on the floor)))
as merge intr-o banca sa-mi scot ceva banisori pentru zilele in care devin inapoi vizibila. dupa merg la cumparaturi si nu cheltui nici un banutz scos mai din bancalaughing
multe ulte lucruri funny
dar dc sa visam degeaba...bine...ne joaca imaginatia:X
:*

13 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Probabil că dacă aş vrea să dorm aş avea grijă unde mă pun ca să nu fiu confundată cu patul laughing. În rest ce aş face...nimic surprinzător sau neobişnuit. Programul de zi cu zi de fapt!

| IepurashRocker a răspuns:

Da` eu pot fi. cool Pe mess! laughing
Lãsând gluma chatterbox. As urmãri lumea sã le aflu secretele, as intra în locurile interzise day dreaming. numa` nebunii laughing

| gynutza_5762 a răspuns:

I-as face continuuu feste siurorii mele si unei veisoare pe care o urasc... dupa as merge la pr. meu acasaa sa vad cf si sa-i fac tot felul de feste, precum sa scriu cu ceva pe perete un mesaj sumbru, nu cred ca si-ar da seama ca sunt eu. si tot felul de feste de astea celor apropiati :-s sa li se intample multe lucruri sumbre.

u c ai face?

fundita?batting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes pls

| bOse a răspuns:

M-as uita sub fustele damelor.

| foxi a răspuns:

As fi in locul centurii de la avatarul tau

| Denisa a răspuns:

As face farselaughing)

| alleecsandra a răspuns:

As face tot ce vreau dar fara pagube mari
ma intelegi!winking

| Just Kiddin' a răspuns:

Daca as fi invizibila?
probabil ca as merge cu fiecare coleg la el acasa si as vedea cum se comporta. mi-as dori sa ii pot cunoaste mai bine, ca sa ii pot intelege.
si, in primul rand, l-as vizita pe prietenul meuhee hee
tu ce ai face?

| Mihaela_5188 a răspuns:

Daca as avea asa posibilitate m-as distra, as pune oamenii la incercare, as fi martor la mai multe cazuri, as intelege in unele momente adevarul la oamenii pe care poate ii voi urmari. tu ce-ai putea face? p. s.: as pune oamenii la incercare in asa fel incat sa li se para ca au halucinatii. ar fi interesant! happy
Semnat: Mihaela

| xoBridgetXO a răspuns:

As vorbi tare ca sa se sperie lumea de mine laughing).devil

| cîrne a răspuns:

As fura toti banii cash ai lui patriciu, voiculescu, becali etc si i-as impartii la saraci.sau, daca ma gandesc mai bine, cre ca i-as pastra pentru mine

| BingBang :D a răspuns:

Pai, as merge la cativa colegi acasa si iasi speria, as merge la profa mea acasa si iasi face o farsa sau mai multe big grin. In rest, as face cumparaturi la care sa platesc 0 lei laughing... hm... ce sa mai fac? as merge la film pe gratis. cam orice vreau eu
tu ce ai face?
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi prea speriata ca nu ma vede nimeni sa mai fac altceva.

Întrebări similare