| Cristy19 a întrebat:

Ce ati face daca fostul tau prieten de care te-ai despartit cu mult timp in urma,(cu toate ca e prima dragooste si persona care nu o poti scoate din inima niciodata) afli ca el bea pastile ca tu nu vrei sa mai fii cu el. Apoi prietenul cu care esti in prezent te iubeste la nebunie(dar tu tii la el, cu toate ca nu intratit de mult ca la fostul, adica doar il simpatizezi) vrea sa moara daca il lasi?

Răspuns Câştigător
| bogdan74688 a răspuns:

Eu as zice ca, mai mult fara acordul lui, decat cu, internat la o clinica unde sa poata fii sub atentia medicilor, dar mai ales, consultat si evaluat, de un medic psiholog, si chiar sa lucreze un pic cu el, fiindca asta nu mi se pare normal ( si chiar daca sunt baiat, doamne fer', si noi o putem pati )

Din moment ce o relatie s-a terminat inseamna ca ceva numai merge, si oricat s-ar incerca, nu va mai fii niciodata la fel, contrar zicalei, ca istoria se repeta

Matur, dar mai ales normal, este ca amandoi sa constientizeze asta, si, mai greu, sau mai putin greu, sa treaca peste, si sa-si vada fiecare de viata lui

Ne vindecam de iubire prin iubire nu? ( mie asa-mi place sa cred happy )

1 răspuns:
| friday a răspuns:

Te uiti prea mult la telenovele laughing.