Nu ma intereseaza tricoul. Daca intri la profilul meu ai sa vezi ca nu am luat niciunul.
Eu nu concurez pentru tricou, deci nu ma stresez; stiu ca nu am raspunsuri chiar atat de bune, incat sa fiu desemnata castigatoare, deci nu consider ca-mi irosesc viata, nu ma obliga nimeni sa stau pe site, sa aberez de cele mai multe ori. ![]()
Premiul? Intr-adevar e tentant pentru multi, dar nu neaparat pentru ca e valoros, ci pentru ca simt nevoia sa fie rasplatiti cumva.
Da, stai saptamani sau luni pentru tricoul ala, mai bine mergi la munca o luna/2luni si iti iei haine de mii de ori cat site-ul asta, dar problema este ca noi ne irosim aici.
In cazul asta, nu trebuie privita problema astfel.Treaba asta nu trebuie vazuta ca o competitie sau ca eu stiu ce concurs la care trebuie sa castigi neaparat indiferent de ce.Tricoul este simbolic pe TPU, daca cineva raspunde DOAR pentru a castiga acel tricou atunci da, poate acea persoana nu procedeaza prea corect.Ideea este ca site-ul sa te stimuleze in acordarea ajutorului persoanelor care au nevoie, de aceea au pus un premiu simbolistic, este un tricou pana la urma, acesta are mai mult valoare morala decat financiara.Cum am spus, nu este vorba de cadoul in sine, cei ce nu inteleg asta, inseamna ca nu inteleg cu adevarat scopul acestui site si anume de a ne ajuta reciproc.Tricoul,repet,este simbolistic.Cred ca este un gest interesant din partea comunitatii.
TudoooriiitaaaxD întreabă:
AntiJustinBiberon întreabă: