Din punctul meu de vedere e mai rau sa nu incerci. Esecul este ceva neplacut daca il vezi tu ca pe ceva neplacut. Viata e facuta ca sa fie traita, la ce folos sa o traiesti daca eviti sa incerci chestii noi la care s-ar putea sa te pricepi sau la care s-ar putea sa nu. Asta nu e un motiv sa nu incerci. Toti esuam la un moment dat in ceva dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu mai incerci si altadata. Au fost practicanti de sporturi extreme care au avut accidente ingrozitoare si cum au iesit de pe patul de spital s-au reapucat de hobby-ul lor. In concluzie eu zic ca tot ce e nou trebuie incercat si ia in considerare ca esecul e tipic uman. Nimeni nu e perfect!
Dacă nu încerci nu vei şti care sunt capacităţile tale de a face un lucru şi cât de bine te vei descurca. Nu contează dacă ai eşuat, contează faptul că ai încercat şi că te-ai străduit.
Daca nu incerci mereu te vei intreba cum era daca incercai.
deci e mai rau sa nu incerci decat sa esuezi incercand
Sa nu incerci. Moare cineva daca incearca? Mai rau e sa nu incerci si sa mori de ciuda.
Pai daca nu incerci, mai tarziu vei regreta...dar daca incerci si esuiezi te simpti aiurea si tiai fi dorit sa nu incerci. Deci nu prea pot sa aleg, mie mi s-a intamplat: pe oparte mama bucurat ca-m incercat, pe de alta parte am esuat si mia part rau! NU POT ALEGE>>>
Simti*, m-am*, parut* scuze pentru greseli, dar mie somn
anonim_4396 întreabă: