De ce?
Poveste lunga.
Nu cred ca ai timp sa asculti.
Sunt suparat.
Si tu esti suparat? :3
De ce? >
Da' de ce? :/
M-am certat cu o fata.
Pffff.
Si eu m-am certat cu un baiat. ![]()
Si acum numai la asta ma gandesc si ma intristez. ![]()
Poate oimbratisare te face sa te simti mai bine. ![]()
>
Sunt suparat pentru ca m-am certat cu o fata.
Una reala ma face sa ma simt mai bine.
Daca as fi langa tine ti-as da.
Pentru ca si eu am nevoie acum de o imbratisare si nu gasesc nicaieri...
O să-i treacă. Cred.
A zis ca ma uraste. Dar nu cred ca ma uraste.
Toate spunem asta când suntem nervoase. Sigur o să-i treacă.
O sa ii treaca dar nu cred ca o sa mai vorbim. Realizasem prietenia recent.
Atunci încearcă să te împaci cu ea, dacă tot știi că o să-i simți lipsa. Dar totuși, cum ați reușit de v-ați certat?
Mi-a zis ca o sa ma viziteze. Eu am zis ca imi comvine. Apoi mi-a zis ca mai bine amana sa ma viziteze si ca nu stiu sa ma comport cu o fata. Eu am intreabat-o cum ar fi trebuit sa ii spun "deja astept" "te astept cu nerabdare" sau "te astept cu bratele deschise". Mi-a zis "Taci"
Și asta a supărat-o? Am trăit s-o aud și pe asta...
Dar totuși, nu cred că o să rămână așa toată viața, iar dacă o să rămână, ei, poți foarte bine să-ți găsești alta, că doar sunt destule. Apropo, ea acum cred că se așteaptă să-i cazi la picioare și să-i cerșești îndurare. O să vezi că dacă o ignori o să vină ea la tine.
Ieri ne-am certat, azi de diminteata mi-a zis ca ma uraste (e prima persoana care mi-a zis asta) si acum la pranz i-am zis ca imi pare rau. Mi-a raspuns macas sa fie asa.
Îți zic eu că nu te urăște, încearcă s-o mai alinți puțin și va fi iarăși a ta.
Ea este din alt oras. Si eu am terminat foarte dur. I-am zis "Nu cred ca este bine sa ne vedem vreodata". I-am trimis aceasta melodie http://www.youtube.com/watch?v=YCuiap4CXoU&feature=g-vrec
Nu te mai stresez si cu alte detalii.
Atunci poate că e mai bine așa. Oricum, tot s-ar fi terminat urât odată, la cât e de fițoasă. Caută-ți alta, e lumea plină de fete mult mai inteligente decât ea. Succes!
Daca vrei poti sa imi dai idul tau.
Scuze, dar nu-l dau la străini. În schimb, dacă mai ai ceva pe suflet, putem vorbi prin mesaje.
Nu pot sa iti trimit mesaje deoarece ai interdicitonat juniroii.
Gata, am rezolvat. Acum poți?
Devddd întreabă: