anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti pe facebook? Ca mi-am afcut un cont azi si ...nu prea am idee ce as putea face pe el.De ce e asa la moda? fundita:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! pai vezi ca sunt anumite aplicatii pentru prieteni de ex adevar sau provocare si poti raspunde la intrebari despre prieteni,sunt cateva aplicatii de genul acesta de ex: pentru prieteni, jocul da/nu, pentru 2 prieteni,un adevar incomod... si poti sa iti etichetezi prietenii in imagini haioase,sau poti sa-i etichetezi in alte ipostaze,ca de exemplu: who likes you the most,sunt multe astfel de aplicatii. Poti sa mai vorbesti cu prietenii pe chat,poti sa le comentezi pozele,poti sa te joci, mie de exemplu imi place sa ma joc city ville, poti sa iti pui un link pe perete cu o melodie preferata si poti comenta cu prietenii tai despre acel link sau poti sa iti scrii starea pe peretele tau si la fel poti sa comentezi cu prietenii tai. Numai bine!winking

6 răspunsuri:
| dulkika a răspuns:

1.Pentru inceput ar trebui sa-ti cauti prieteni pe facebook, dar o sa vezi ca o sa-ti dea add as friend si unele persoane pe care nu le cunosti
2. Pune poze cu tine sau daca nu ai pune pur si simplu poze si fa albumewinking
3.Cauta sa vorbesti cu lumea pe chat-ul de la facebook
4.Eticheteaza ( taggeaza ) poze
5.Sunt mai multe jocuri pe facebook si e si un joc Adevar si provocare, sper sa-l gasesti
6. Pune status-uri happy

Sper ca ti-am dat idei si ca te-am ajutat!winking

| AliiiMaddy a răspuns:

sunt jocuri,tot fetul de aplicatii,mie una imi place,daca vrei, da-mi add, am numele: Alexyta MaDdy

| AlinaNicolae a răspuns:

Te poti uita la fotografiile utilizatorilor,poti sa te joci,poti sa-ti postezi imagini, sa comentezi fotogratfii, sa etichetezi utilizatori in imagini, sa creezi grupuri, sa dai likeuri (adica ca iti place profilul sau fotografii ori album) etc...e mistolove struck:*

| inteligentul a răspuns:

Dam-i si mie ac pe facebook.mz

| larisa_5922 a răspuns:

Pai.iti cauti prieteni,iti faci prieteni, te joci, vezi ce mai e nou.ba chiar te poti si distra! si nu neaparat ca e la moda.dar e interesant...mie cel putin asa mi se pare, si sunt sigura ca nu numai mie.

| EvilPandaLovesPunk a răspuns:

Itgirl sau barn buddylaughingnoi facem chat la poze cand intram toti si vorbim prin comentarii. e foarte funny:]] altceva nu stiuthinking eu intru pe facebook numai ca sa vad cine a mai incarcat poze noi sau a comentat ceva... este foarte tare sa cauti poze pe net cu multe personaje si sa le etichetezi, fiecare personaj se aseamana cu o anumita persoana:] bafta:*