Paai.Depinde.De exemplu.Eu il mostenesc pe tata cred.Sunt destul de inalta la varsta mea.Din cate stiu baietii sunt mai inalti ca fetele, desi ei incep sa se dezvolte la 13-14 ani.Nu iti pot spune o inaltime exacta. Oricum cam peste 1, 40
! Baftaa ~!
Pai depinde. Daca esti mai plinuta inseamna ca esti putin mai scunda (vreo 1.45) sau daca esti slaba trebuie sa fii destul de inalta (vreo 1.46, 47)
Sper ca ti-am fost de folos!
Eu am 12 ani si am 1.63, dar sunt fete la mine inclasa care au si 1.40. Deci fiecare se dezvolta in felul lui, nu- ti fa probleme daca esti mai inalt sau mai scund decat celalti. Funda?
In jur de 1.50-1.60 si ceva dar e in functie de copil, poti sa fii mai scund dar sa cresti apoi brusc, eu am 12 ani si am 1.62, deci difera de la om la om
Am crescut, am mai dat un comentariu mai in jos (ultimul) si atunci aveam 1, 68 acum am tot 12 ani si in mai fac 13 si am 1, 74 greutatea nu o stiu mam cantarut demult si aveam 50.
Copile,ești prost rău. Fetele pe la 14-15ani stagnează in creștere, dacă ai pa 12 ani 1.45-1,55 este super anormal. 1, 68 e ffff bine. Bravo ei!