Pai in tara asta sunt unele peisaje pur si simplu superbe.De exemplu unde stau eu se vad chiar si munti[stau in zona de deal]. Romanii mi se par cei mai frumosi oameni.In alte tari sunt putin oameni frumosi, cam toti sunt urati! Si mi se pare ca in Romania avem niste artisti deosebiti care canta foarte frumosi! Ce am deranjeaza este politica [nu o pot suporta] si ca tara arata din ce in ce mai rau :d
Iubesc limba aceasta iubesc muzica romana peisajele uimitoare sunt multe lucruri care mai sunt inca frumoase si bune daca tara asta se duce de rapa nu inseamna ca e moarta credeti ca se mai poate face ceva nu e totul pierdut voi ziceti nimic pentru ca nu v-ati gandit la tot ce este aici atatia oameni minunati pacat pacat ca si mai multi rai dar treceti cu vederea si vedeti ce mai e bun si frumos in locul aceste unde ne-am nascut si am crescut toti
Iubesc limba aceasta iubesc muzica care imi ajunge la suflet peisaje absolut uimitoare care te fac sa simti ceva inezplicabil daca noi nu am polua totul ar fi si mai multe locuri frumoase pajisti verzi deci nu va ganditi doar la ce e la voi in oras ganditiva la tot ce e in aceasta tara