| iulianaandreea a întrebat:

Ce iti place sa faci?

Imi poti spune despre tine ceva?

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa am grija de familia mea, sa plantez si sa ingrijesc flori, sa ma ocup de mica mea gradina de legume, sa citesc, sa gatesc, sa ma plimb, sa merg cu familia in diferite excursii si mai nou sa ajut in limita cunostintelor mele pe membrii comunitatii TPU.

cami
| cami a răspuns:

Da happy
imi place sa citesc, sa ma bucur de fiecare lucru marunt[dar atat de semnificativ pentru mine], de ciripitul unei pasari, de culorile unui curcubeu, de zambetul unui copil, de flori, de natura, de oameni buni si calmi, dar si inteligenti, imi place cand cineva se impluica sufleteste intr-o prietenie, imi plac oamenii sinceri si deschisi, vreau sa devin mai buna in tot ceea ce fac, si imi doresc, ca prin propriile forte sa ajung acolo unde imi doresc, acolo sus.
Aaa si nu in ultimul rand, imi doresc o casnicie fericita happy...ca oricare de altfel, nu?!

| inna a răspuns:

Mie imi place sa stau degeaba. Tie?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Imi place sa ascult muzica, sa ma plimb, sa ies cu prietenii in oras, sa fumez, sa beau, sa calatoresc, sa visez cu ochii deschisi, sa iau lumea la misto cand e penibila, sa fiu rea, sa par intangibila, sa ma cert, sa rad, sa mananc inghetata, sa mananc la ore ciudate, sa dorm mult etc etc etc
sunt o gramada de chestii care-mi fac placere sa le fac

| covexrobu a răspuns:

Imi place sa fac ce stiu mai bine sa fac adica sa conduc mult si sa stau la calculator toata ziua. Astea sunt 2 lucruri pe care le fac la servici. Imi mai place sa hoinaresc si sa vad lumea sa nu stau mult intr-un loc niciodata si sa ma plimb seara. Si iar imi mai face placere sa-mi ajut prietenii indiferent de ora sau de ce este nevoie.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Imi place sa cant si sunt in cautare de trupa...In afara de asta...imi place muzica si cateodata sa gatesc lol.imi place sa citesc si sunt obsedata dupa filme...(nu telenovelelelelele)

| gabrielutzu a răspuns:

Nu imi place sa fac nimic deosebit, ceva, in special.
Astept sa treaca zilele si sa vina inevitabilul...

| Stixie a răspuns:

BUNă. DA:d
Îmi place să fac tot ceea ce îmi face plăcere[laughing]
Îmi place să mă distrez să mestec gumă, să joc handbal:X să înot, să dansez:X, să mă plimb cu rolele, să mă uit la filme de acţiune, să pozez şi să fac tot felul de lucruri ciudatehappy
Nu îmi plac fiţelewinking textele pe care le spun unii din filmele/tenelovelele romanceoh go on nu îmi plac persoanele care pretind a fi ceea ce nu sunt etcbig grin

| N538961518 a răspuns:

Pai imi place sa fumez, sa am grija de plante, iubesc natura, imi place sa aflu cat mai multe despre univers, sa pierd noptile vara, sa privesc cerul noaptea, sa ma uit la Animal Planet, sa pescuiesc, sa calatoresc, sa citesc, sa visez, etc.

| Mosotti a răspuns:

Sa ma joc pe calc, telefon, sa ma uit la emisiuni, filme, documentare, sa mai stau de vb cu prietenii, sa joc o tabla, o carte, sa ma mai duc la piscina, sa ma dau cu trotineta electrica, sa mai zbor elicopter cu telecomanda, drona, sa trag cu pistol airsoft in sticle de plastic de 0, 5 L.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Să mă plimb, să merg în cluburi, să călătoresc, să șofez, să ascult muzică, să gătesc, să fac curat, să-mi fac activitățile de la servici profesional și cu simțul răspunderi și să ajut pe TPU mai nou.
Nu-mi plac oamenii prefăcuți, mincinoși, lași, etc.
Pa, pa.

Întrebări similare