anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce li se pare băieților dragut la o fata? Ce ii face sa le tresara inima? De ce simt nevoia sa le protejeze? Sunt si eu curioasă ca orice alte fata laughing Sper sa imi raspundeti băieți.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce li se pare băieților dragut la o fata?
sa aiba simtul umorului,sa fie sincera,serioasa,educata,civilizata,sa vorbeasca frumos,depinde de baiat uni vor doar obiecte sexuale atat, pentru mine daca e vorba de amica conteaza personalitatea,daca e vorba e sex as fi ipocrit sa spun ca fizicul nu conteaza,la pubertate simtim nevoia sa facem sex,desi am face sex cu multe fete,e ceva involuntar nu noi decidem ceea ce ne place,cand vine vorba de relatie eu unu as cauta si personalitate,inteligenta dar si aspect fizic placut
Ce ii face sa le tresara inima?
o fata care arata sexy care isi baga penisul in erectie,formele ei, sanii ei, fundul ei etc
De ce simt nevoia sa le protejeze?
e ceva natural, din moment ce fetele cauta protectie, cand iubesti un om i vrei binele desi il protejezi

| Staind a răspuns:

Aspectul.
N-ai aspect placut, cui ii pasa ca tu esti fata buna, sincera si fara jeg sub covor?
Valabil si invers.

| Ara997 a răspuns:

Eu raspund de faza cu protectzia :
avem in sange sa protejamu, vine din mezozoic, omul preistoric isi aducea partenera in grota lui unde maciuca era sprijinita la intrare, ea ii asigura urmasi el asigura hrana si protectia.
problemae ca in ziua de azi fetele se dau razboinice si independente si uite asa ramanem fara objectul muncii