| Alien a întrebat:

Ce limba o sa vorbim in rai sau iad?

Răspuns Câştigător
| ăăăă a răspuns:

(in Rai). ma gandesc ca in orice limba am vorbi.ne-am putea intelege.(in iad). cred ca nu ne vom putea intelege sad...

-dar ma gandesc. Dumnezeu nu ne-ar vrea raul. nu?
El ne vrea doar binele.chiar daca noi nu-i multumim pentru ceea ce ne-a daruit.
funditabatting eyelashes?
papa:*

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi in asa ceva?

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Tu esti de pe trilulilu?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta in biblie!

| Dmonik a răspuns:

Daca apucam sa intram, cred ca asta tongue

Stefan
| Stefan a răspuns:

Acolo, fie ca ajungi in rai sau iad, cred ca toti vorbesc aceiasi limba. Spun acest lucru cu convingerea ca daca nu se intelegeau veneau inapoi pe pamant, asa ca nu trebuie sa ne facem probleme, ce e pe pamant este adevarat cum o fi acolo numai Dumnezeu stie.

| justmeesb a răspuns:

Nu cred ca o sa mai fie nevoie sa vorbim acolo, nu cred ca mai exista relatii sociale, asa ca fii fara grija.

| fluturas a răspuns:

In iad esti singur, in rai in orice limba ai vorbii toti te inteleg, cred ca fiecare vorbeste limba luihee hee pe care o stia si pe pamant doar ca ceilalti il pot intelege

| Tweetymrrr a răspuns:

Daca o sa mai avem limba...ca in iad si in rai "mergi" cu sufeltultonguerolling on the floor)

| 4b a răspuns:

In iad n-o sa mai apuci sa vorbesti ca te arde focullaughingtu straduieste-te sa inveti cat mai multe limbi, si cand vei ajunge in rai, o sa te descurciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In biblie scrie ca: in rai sau in iad fiecare o sa vb limba pe care o cunoaste, iar tu vei fii inteles orice limba ai vorbi (acolo cred ca ar fi ca si un loc unde s-ar traduce toate limbile din lume).

Întrebări similare