Pai uite, eu tin o dieta, si nu simt lipsa sa mananc la scoala, dar daca tot vrei sa mananci la ceva, ia un mar, fructe, ceva de la patiserie sau un simplu sandwich nu foarte extravagant, Crede-ma ca stiu ce zic, acum o luna aveam 61 kg ( stiu, mult ) si acum am 53 kg. si n-am tinut ceva in special, doar sa nu manancii mult sau prajelii etc. Daca mai vrei informatii da-mi mesaj
Bafta! Funda?
Dar stau pana la 3 la scoala... Ceva de la patiserie si un sandwici dupa parerea mea ingrasa...
Nu ingrasa, gandeste-te ca nu poti sa maananci doar fructe si legume, carnea nu ingrasa, carnea ingrasa in cantitati foarte mari si alte alimente.E ceva normal sa mananci si un sandwich, si patiseria intr-o cantitate normala nu ingrasa.
Nu poti trai doar cu fructe si legume, deoarece faci cadere de calciu si de acolo provin multe alte boli. intelegi?
Da, pai asta e... ca nu pot sa mananc doar fructe la scoala...
Ai slabit ceva felicitari! Eu vreau sa scap de 4 kg in 3 luni... si sunt tare necajita ca nu stiu cum!
Daca tii dieta asta, scapi foarte usor, cele patru le poti slabi intr-o luna, mancand carne in cantitati mici, si crede-ma stiu ce zic
Deci carne zici, paine deloc, nu?
Pai nu carne, deci piure cu carne, orice care cntine carne poti manca, paine incearca s-o eviti cat mai mult la o masa normala, eventual, si nu te infometa, ca daca te infometezi si daca mananci se pune pe tine de la pofta. incerca sa te obisnuiesc cu ideea. si consuma doar apa pe zi si in jur la 2 litri.
Fructe, gen : banane si mere, tin de foame... micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si un sandwich cat de mic si slab in grasimi ar trebui sa ai ca sa nu iti strici stomacul si apa sa nu lipseasca cea plata bineinteles.
Vad poza ta de profil si esti foarte slabaaaa
dar felicitari pentru ca te mentii. Fructee, i-a un mar, e intotdeauna bun. Sau napolitate, nu ingrasa, depinde de portia care o mananci. :*
anonim_4396 întreabă:
MariusDSarghe întreabă: