| iubi_duby75 a întrebat:

Ce metode aveti de a face rost de bani de la parinti? adica cum ii vrajiti sa va dea bani? {ps am incercat cu faza cu scoala ca imi trebuie pentru scoala si o functionat numa ca amu iar imi trebuie si nu stiu cum sai vrajesk de data asta ]

8 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie laughing si mi se epuieaza ideile. Eu le-am mai spus si adevarul dar mai mult a mers la minciunile cu scoala; culegeri noi, bratari, inele pe care le imprumutam de la colege doar ca sa le arat pe ce am dat banii; o vestuta de blugi pe care o cinsider noua uniforma. tot asa imprumutata...laughing si chestii de`astea.

| lavynika a răspuns:

Eu am vorbit foarte serios cu parintii mei pe aceasta tema si am fixat sa imi dea lunar o suma de bani.Cred ca este cea mai buna metoda deaorece scapi de batai de cap si de stanjeneala de a cere mereu.

| Special_girl a răspuns:

Pai poti sa le spui adevaratul motiv pentru care le ceri bani si argumenteaza, convinge-i ca chiar ai nevoie.
Eu asa fac.

| YOLO3e333 a răspuns:

Eu nu le cer, eu ii fac singur.Invata sa castigi si tu bani.

| VodkaCoca a răspuns:

Cand eram la liceu imi amintesc ca tot asa faceam si eu, mamy azi mergem in excursie cu clasa si trebuie sa dau atat pentru autobuz imi trebuie si bani de buzunar si na mergeam la scoala si dupa scoala cu colegele la shopping ca trebuia sa ma intorc seara ca eram in excursie eu laughing), spune'i ca trebuie sa cumperi ceva pentru scoala, s'au chiar ai putea sa incerci sa le spui adevarul la ce iti trebuie si ii ajuti prin casa la curatenie la facut mancare si ai sa vezi, si dupa aia a fost faza ca ii ceream bani mamei si imi zicea vezi nu ii zici lu tactu ca ti'am dat si cat ti'am dat si mergeam si ceream si de la tata si tata la fel vezi nu ii zici lu mata cat ti'am dat rolling on the floor, dupa aia am inceput sa le spun adevarul la ce imi trebuie si imi dadeau, dupa aia cand am inceput sa fumez, mama nu mi-a mai dat mie bani in mana daca imi trebuia haine s'au ceva ma ducea la magazin si imi lua laughing, dar tigari imi cumpara tata laughing.

| JustMusic a răspuns:

Am nevoie de bani pentru ce ai tu nevoie zile sa vezi ca iti vor da tongue

| MusicisMusic a răspuns:

Dar tu ai incercat sa ii ajuti iar apoi sa ii rogi sa iti dea niste bani pentru efortul depus... tie ti-ar conveni sa dai bani asa aiurea fara ca sa primesti nimic in schimb?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ppoi putem sa ne auto servim si singurilaughing

daca stim unde tin parintii bani mergem si ne servim singuritongue

eu una asa faclaughing