Eu sper ca esti troll ca altfel chiar nu mai e nicio sansa pentru tara asta saraca.
Florin Salam este tigan si canta manele( cantece tiganesti).
Ce-i frumos in tiganisme?
Daca tu esti tigan, s-ar explica preferinta pentru tiganisme.
In orice caz: maneaua si tiganii ar trebui sa dispara din tara, ca ne strica imaginea tarii! Sa-l ia si pe Salam cu ei, ca nu avem nevoie de el!
Acum 5 ore | sakura099 explică (pentru Andreea23r):
Eu ascult si rap recunosc dar nu ma atrage asa tare cum ma atrage manelele.
Lool, te-ai facut fraier singur si in continuare limbajul tau
" ma atrage manelele " iti denota atractia cocalario manelistica... am inteles, nu trebuie sa ne mai explici
Ce parere am despre Florin Salam? Aceiași parere pe care o am despre toti cantaretii care nu imi plac. Este cunoscut datorita talentului si muncii lui. Merita respectat. Mie personal nu imi plac manelele, este o parere personala, ce implica subiectivitatea mea. Intamplator sau nu ascult si rap, si ma deranjează ca tu un utilizator, al carui text are mai multe greseli de scriere decât am facut eu in toti anii mei de scoala, isi permite sa-i insulte pe cei care asculta rap si pe deasupra sa le mai si impuna sa nu raspunda. Daca in caz nu te ai prins inca, acest site ne da voie tuturor sa raspundem cui vrem noi. Intelegi? Asa ca te rog frumos, atat in numele meu cat si in numele celorlalti "fraieri" sa nu crezi ca faci tu legea aici. Ok?