Buna. eu sunt din cta. e foarte foarte foarte bun. acolo daca ai medie du-te! e foarte bun, dar si trebuie sa inveti carte sincer. adica te iau dur. daca ai ramas in urma cu o lectie ai ramas cutoata materie. deci sunt si exigenti profesorii dar nu la fel ca la Traian si la Mircea nu`ti recomand sunt numai fitosi si machidoni [uni chiar draguti dar cam rari]. si sunt copii de bani gata! oricum ovidius e foarte bun!
Eu personal sunt acum la gimnaziu acolo, dar la anul intentionez sa dau la liceu tot acolo, poate pentru ca m-am obisnuit dar nu mi se pare asa de greu cum spun unii.Bine inteles, daca corecitudinea este dura, da.Insa nu m-am putut plange niciodata de profesori, iar de colegi depinde de cum nimeresti.In general esti primit fte bine si nu a contat pentru nimeni daca e cineva dintr-o minoriate sau cu bani putsini/ multsi.Totul e sa ai o medie peste 9.30(aproximativ).In rest.bafta:*
Este FOARTE bun. Chiar inveti carte si poti intra la orice facultate dupa(ma rog, exceptand cele vocationale, logic
)
Colegii sunt ok. Daca stii sa combini placutul cu utilul chiar iti va placea.
Insa primele luni din clasa a 9a pana te obisnuiesti vor fi un calvar x_x.
razvanalex24 întreabă: